Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

Van Mossel viert 90 jarig jubileum

Op 1 maart 1926 werd het autobedrijf opgestart in Wijk bij Duurstede. Nu, 90 jaar later, is Van Mossel één van de grootste autodealers van Nederland met vestigingen in onder andere Amsterdam, Rotterdam, Tiel, Waalwijk en Wijk bij Duurstede. De Renault, Nissan, Dacia en Infiniti dealer bestaat 90 jaar en zal dit vieren met diverse aantrekkelijke acties.

90 jaar historie
Het bedrijf is in 1926 door de heer Van Kerkhof opgestart in een klein schuurtje aan de Hoogstraat in Wijk bij Duurstede. In 1993 werden er twee Renault dealerbedrijven toegevoegd aan Autobedrijf Van Kerkhof (de toenmalige naam). In 2001 fuseerde Autobedrijf Van Kerkhof met Visscher A.C.G. Na de fusie is het nieuwe bedrijf, Van Mossel, snel gegroeid. In korte tijd werden er diverse overnames gedaan. Inmiddels is Van Mossel gegroeid naar 15 vestigingen in onder andere Amsterdam, Gorinchem, Rotterdam, Spijkenisse, Waalwijk en Zaltbommel en richt men zich met name op de verkoop en onderhoud van de merken Renault, Nissan, Dacia en Infiniti.

Van Mossel onderscheidt zich op het gebied van sportiviteit en innovatie. Zo is het enige Renault Sport Experience Center van Nederland gevestigd in Gorinchem en is de vestiging in Amsterdam een zogenaamd Nissan High Performance Center. Inmiddels is het bedrijf ook importeur en exclusief dealer in Nederland die het premiummerk Infiniti verkoopt en heeft men Infiniti Centers in Amsterdam en Rotterdam.

Nog steeds een familiebedrijf
Ondanks dat het bedrijf inmiddels 15 vestigingen en meer dan 250 medewerkers heeft, is het nog steeds een echt familiebedrijf. Zo zijn de kleinzonen van de oprichter, Marc en Peter van Kerkhof, nog steeds in het bedrijf werkzaam als respectievelijk Financieel directeur en Facilitair directeur, Chris Visscher is de Algemeen directeur.

Jubileumacties
Het jubileumjaar is afgetrapt in de vestiging waar het allemaal is begonnen, Wijk bij Duurstede. Hier kan men al profiteren van diverse jubileumacties. Later dit jaar zal ook de rest van Nederland kunnen profiteren van bijzonder aantrekkelijke acties. Daarnaast worden er ook diverse 90th Edition actiemodellen ontwikkeld. Dit zijn modellen van onder andere Renault en Nissan met erg veel luxe voor een extra aantrekkelijke prijs.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht