Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

Van Mossel Voor Veiligheid

Veilig de winter in rijden

Maak uw auto winterklaar!

De herfst is begonnen, de winter komt eraan en dat betekent ook dat het weer omslaat. Wilt u veilig blijven rijden en niet met pech langs de weg komen te staan? Doe dan snel een Van Mossel Veiligheidscheck. Met deze check wordt uw auto gecontroleerd op onder andere de verlichting, banden, ruitenwissers en remmen. Voorkom pech langs de weg!

Om de drukte te voorkomen is er op zaterdag 22 oktober extra gelegenheid om uw auto winterfit te maken. U kunt hierbij denken aan onderhoud, het wisselen van uw banden, het vervangen van remschijven en -blokken of een veiligheidscheck. Ga veilig de weg op en profiteer van voordelig onderhoud. Plan hier uw afspraak in en maak uw auto winterklaar!

De regels zijn de afgelopen jaren aangescherpt en steeds meer veiligheidssystemen zijn verplicht. Denk aan noodstopsystemen, vermoeidheidsherkenning en rijstrookassistentie. Vaak zijn dit soort veiligheidssystemen al geïntegreerd in de nieuwe auto’s. Dus bent u op zoek naar een nieuwe auto? Stap dan in oktober voordelig over. Bij aankoop ontvangt u in oktober een gratis slipcursus. Bij inruil op een occasion profiteert u ook nog van een veiligheidspremie tot € 500.
Ontdek de voordelen van veilig rijden bij Van Mossel!

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht