Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

Verbouwingen bij Van Mossel Waalwijk en Van Mossel Rotterdam Zuid

Verbouwingen bij Van Mossel Waalwijk en Van Mossel Rotterdam Zuid
Maandag 15 augustus starten de verbouwingen bij VKV Waalwijk en VKV Rotterdam Zuid. Bij beide vestigingen worden de showroom en receptie volledig gemoderniseerd en van alle gemakken voorzien, zodat deze voldoen aan de wensen van vandaag de dag.

Op beide vestigingen zijn portakabins geplaatst waar u zich kunt melden voor de receptie, werkplaats, magazijn en verkoop. Door het plaatsen van de portakabins hopen we de overlast tot een minimum te beperken en kunnen de verbouwingswerkzaamheden sneller uitgevoerd worden. Onze medewerkers staan dus, net als anders, ook tijdens de verbouwing voor u klaar. Heeft uw opmerkingen, klachten of iets anders wat u kwijt wilt over de verbouwingen? Stuur dan een mailtje naar info@vanmosselvkv.nl

Bovenaan de pagina kunt u een impressie vinden met hoe de gemoderniseerde Renault showrooms er ongeveer uit zullen zien na de verbouwingen. Onderaan deze pagina ziet u foto’s van de reeds eerder verbouwde showroom van VKV Spijkenisse.

Verbouwing VKV Spijkenisse
Eerder dit jaar is de showroom van VKV Spijkenisse verbouwd. De zomerperiode zullen we gebruiken om laatste puntjes op de ‘i’te zetten. Later dit jaar volgt er een officiele opening, waarvan we u uiteraard op de hoogte zullen brengen. Maar we nodigen u nu al van harte uit om een kijkje te komen in ons vernieuwde pand.

Hieronder enkele foto’s van de gemoderniseerde showroom en receptie van VKV Spijkenisse:

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht