Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel VKV nieuws.

VKV en groot Nederlands racetalent starten samenwerking

Sportiefste dealer en Red Bull Junior Team coureur gaan voor hoogst haalbare

Rotterdam, 10 maart 2017 – De VKV Groep steunt wederom een groot autosport talent op weg naar de Formule 1. De 16-jarige Richard Verschoor komt dit seizoen uit in de Formule Renault 2.0 en zal dat doen in een door Red Bull kleuren gekenmerkte auto waar nu dus ook het VKV Groep logo op te zien is.

Het talent: Richard Verschoor

Al van jongs af aan is Richard aan het racen. Hij begon in de karts en won daar vele prijzen. Vorig jaar maakte hij de overstap naar het racen in Formule auto’s. Hij maakte zijn debuut in het SMP Formule 4 kampioenschap tijdens de race voorafgaand aan de Formule 1 GP in Sochi. Daar maakte Richard Verschoor zoveel indruk dat Dr. Helmut Marko, baas van het Red Bull Junior Team, hem direct opnam in de Red Bull familie. Dit seizoen zal het Nederlandse racetalent uitkomen in de Formule Renault 2.0 voor het team van MP Motorsport. Richard Verschoor over de samenwerking met de VKV Groep: “ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe partnership met VKV! Ik ben blij dat zij vertrouwen hebben in mij en ik weet zeker dat we een goede en succesvolle samenwerking zullen hebben”.

De sponsor: VKV Groep

De sponsoring van Richard Verschoor sluit volledig aan bij de visie van de grootste Renault en Nissan dealer in Nederland. De VKV Groep staat namelijk bekend als de sportiefste dealer van Nederland met een eigen Renault Sport Experience Center en Nissan High Performance Center. Marketing manager Arjan Roor van de VKV Groep: “de match tussen VKV en Richard Verschoor is een logische als je kijkt naar eerdere en huidige samenwerkingen. Zo sponsorden we Max Verstappen al op zijn weg naar de Formule 1 en maakte Verstappen zijn eerste Formule 1 meters in de binnenstad van Rotterdam tijdens VKV City Racing. Daarnaast is het vinden, ondersteunen en ontwikkelen van talent één van de speerpunten van ons bedrijf. Bovendien wil de VKV Groep zichzelf net als Richard Verschoor blijven verbeteren en kansen pakken wanneer deze zich voordoen.”

Als de eerdere samenwerking met Max een voorbode is voor de carrière van Richard dan belooft dit veel goeds!

© 2017 KLAAS NORG / DUTCH PHOTO AGENCY

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht