Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

Zomerfitdag

Volop voorjaarsvoordeel bij Van Mossel!

Speciaal voor u gaan onze werkplaatsen op zaterdag 9 april open om uw auto weer helemaal zomerfit te maken. U bent van harte welkom om op deze zaterdag uw auto in te plannen voor onderhoud. Uiteraard hebben we op deze dag een aantal exclusieve voordelen, zodat u vol vertrouwen de zomer tegemoet kunt gaan!

Op deze dag:

 • Speciale Zomerfit-check – actieprijs € 9,95
 • Voorjaarskorting op onderstaande werkzaamheden
 • Gratis wasbeurt of autowasbon

GOED VOORUITZICHT

Het mooie weer is in aantocht! Is uw auto na de wintermaanden ook klaar voor dit mooie vooruitzicht? De afgelopen tijd hebben uw voorruit en ruitenwissers het flink te verduren gehad. Daarom nu bij Van Mossel:

 • 15% korting op ruitenwisserbladen
 • Gratis sterreparatie (bij dekking autoverzekering)

Geen schade aan uw voorruit, maar kleine deukjes in uw auto? Laat deze nu uitdeuken met voorjaarskorting. Voor slechts €40,- wordt een deuk, die kleiner is dan een 2 euro muntstuk en zonder lakschade, al hersteld. Bescherm de lak van uw auto nog beter tegen invloeden van buitenaf. Nu tijdelijk de Master-Care lakbehandeling voor slechts € 175,-.

EROP UIT

Nu bij Van Mossel – luxe Atera fietsendrager voor slechts €299,-
Heeft u nog geen trekhaak? Profiteer dan nu van 15% voorjaarskorting op een trekhaak & de montage

In het voorjaar gaan we er weer op uit. Denk aan een dag naar de kust, een middag in de bossen of op pad in een leuke stad. Om op deze plaatsen mobiel te zijn, is een fietsendrager de uitkomst! Zo rijdt u op uw gemak naar de plaats van bestemming in uw eigen auto en daarna pakt u de fiets om verder op pad te gaan. Er is toch niets zo lekker als die frisse lentebries weer door uw haren waait?

BANDEN

 De koude dagen liggen achter ons, de temperaturen gaan weer omhoog. Daarom is het belangrijk tijdig de winterbanden te wisselen voor zomerbanden. Samen met de wissel adviseren wij het uitlijnen van uw auto. Waarom precies? Het rubber van de winterbanden is niet geschikt voor hogere temperaturen. Daarnaast zorgt een niet goed uitgelijnde auto voor afwijkend rij- en bandenslijtgedrag. De voordelen een tijdige bandenwissel en juiste uitlijning:

 • Mindere mate van slijtage, uw banden gaan langer mee
 • Betere grip op de weg, onder andere tijdens onverwachts remmen
 • Vermindering brandstofgebruik door lagere rolweerstand

Laat uw auto nu uitlijnen met voorjaarskorting voor slechts € 69,95

FRISSE LUCHT

 We kijken in het voorjaar uit naar de zomerse temperaturen. Wij zijn er klaar voor, maar is uw airco dat ook? Met slim airco-onderhoud voorkomt u nare gevolgen zoals dure reparaties en zorgt u voor:

 • Optimale koelprestatie
 • Wegnemen van bacteriën & schimmels
 • Geen muffe geurtjes

Profiteer nu van onze voorjaarsacties:
– Airco-reiniging – € 29,95
– Airco-onderhoudsbeurt – vanaf €119,-  (afhankelijk van airco-systeem)

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht