Nissan All-inclusive deals
Wat is uw auto waard? Vul hier uw kenteken in!

Nissan ALL-INCLUSIVE

Rijdt u graag een nieuwe Nissan, maar houdt u uw spaargeld liever op zak? Dan is financieren met Nissan All-Inclusive iets voor u. Voor een vast bedrag per maand inclusief 4 jaar verlengde garantie, onderhoud en pechhulp rijdt u een nieuwe Nissan. Aan het einde van de financiering is de auto volledig uw eigendom.

Bent u benieuwd wat Nissan All-Inclusive voor u kan betekenen? We komen graag met u in contact. Tijdens dit gesprek zullen al uw vragen omtrent modellen, mogelijke financieringsvormen en de algemene voorwaarden op een persoonlijke wijze beantwoord worden.

Nissan Qashqai

Onze beloften

  • 5 jaar garantie*
  • 5 jaar onderhoud*
  • Vast maandbedrag
  • Aanbetaling (uit inruil) mogelijk
  • Looptijden 12 tot 60 maanden
  • Slottermijn mogelijk
  • Auto wordt uw eigendom

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Let op! Geld lenen kost geld

Let op! Geld lenen kost geld

* Aanbieding bestaat uit 3 jaar standaard fabrieksgarantie + 2 jaar gratis verlengde garantie, met een maximum tot 150.000km. Neem contact op met de officiële Nissan-dealer voor de bijbehorende voorwaarden.
** Gecommuniceerde maandtermijnen o.b.v. een aflopend krediet (huurkoop) dat is gebaseerd op de consumentenadviesprijzen van de getoonde Nissan-modellen inclusief kortingen. Aflopend krediet o.b.v. 60 maanden looptijd, 20% slottermijn en een jaarlijks kostenpercentage van 3,9% (m.u.v. de QASHQAI met 2,9% rente). Gecommuniceerde aanbetaling afhankelijk van model: MICRA 29%, JUKE 29%, QASHQAI 29%, X-TRAIL 28% en de LEAF 29% aanbetaling. Maandbedragen zijn incl. een onderhoudscontract en verlengde garantie voor max. 60 maanden. Bekijk hier de algemene voorwaarden die op het aflopend krediet van toepassing zijn. Minimaal te financieren bedrag € 5.000, geen maximaal te financieren bedrag. De maximale slottermijn is afhankelijk van de looptijd van de financiering en is berekend op basis van de waarde van de auto (40% bij 36 maanden, 30% bij 48 maanden en 20% bij 60 maanden financiering). Nissan Financial Services behoudt zich het recht voor de actie zonder opgaaf van redenen te beëindigen, zonder effect op lopende contracten. Acceptatie op basis van VFN normen (http://www.vfn.nl/consumenten/), toetsing en registratie bij het BKR te Tiel. Aflopend krediet (huurkoop) met vaste debetrentevoet wordt verstrekt door Nissan Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. te Schiphol-Rijk (KvK nummer 30055070, AFM vergunningsnummer 12009781). Ga voor de actievoorwaarden naar nissan.nl. Bedragen en percentages zijn afgerond op hele euro’s. Rentewijzigingen en typfouten voorbehouden.