Actievoorwaarden

*De genoemde vanaf prijzen van de getoonde Nissan modellen zijn de consumentenadviesprijzen inclusief alle kortingen die gelden op het genoemde model. De genoemde vanafprijzen zijn de consumentenadviesprijzen van de getoonde Nissan-modellen inclusief eventuele kortingen. Acties zijn uitsluitend geldig op nieuwe klantorders en niet geldig voor fleet en (private) lease orders, niet geldig in combinatie met elkaar en/of andere acties (tenzij anders vermeld) en niet inwisselbaar tegen contanten. Zowel de consumentenadviesprijs als de Van Mossel Nissan actieprijs op personenauto’s is een adviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan NL.

De afgebeelde modellen kunnen afwijken van de actiemodellen. Wijzigingen en typefouten voorbehouden. Gecombineerd verbruik Nissan-gamma: 3,8-5,8 l/100 km, resp. 26,3-17,2 km/l. CO2-uitstoot variërend van 95 gr/km tot 129 gr/km.

De verwerkte inruilprijs is een richtprijs op basis van een schadevrije en dealeronderhouden auto, voorzien van airconditioning en metallic lak, navigatie, lichtmetalen velgen en met een maximaal jaarkilometrage van 20.000 voor benzineauto’s en 30.000 voor dieselauto’s. De definitieve waarde van uw auto bepalen wij graag aan de hand van een afspraak. . Onder voorbehoud van zien en goedkeuring van de inruilauto en van directie.

Type- en vormgevingsfouten voorbehouden.

De loyalty actie, bestaande uit extra korting, is toepasbaar op geselecteerde voorraadmodellen en uitsluitend geldig voor huidige Nissan-eigenaren.

let op: voertuigen die in 2023 geleverd en tenaamgesteld worden, kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij je daarvan direct op de hoogte brengen. vanaf dat moment heb je als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren