Nissan 100% elektrisch rijden

Nissan is wereldleider in 100% elektrisch rijden en heeft een mooi, vooruitstrevend gamma elektrische voertuigen. Nissan biedt hoogwaardige kwaliteit en geavanceerde technologie, waardoor u kunt genieten van uw rit zonder enige CO2-uitstoot.

  • Nissan LEAF
  • Nissan e-NV200
  • Nissan e-NV 200 EVALIA

Waarom kiezen voor elektrische rijden?

Tevreden eigenaren: met een hoge tevredenheidsscore van 96% is de Nissan LEAF dé elektrische auto voor u. Een overgrote meerderheid van de LEAF-eigenaren zouden dan ook deze 100% elektrische auto aanbevelen.

Laadstations: Nissan heeft in heel Europa meer snelladers geplaatst dan alle andere fabrikanten bij elkaar, dus u hoeft nooit te twijfelen waar u uw volgende laadstation kunt vinden.

Rijplezier: de elektrische auto’s en bestelwagen van Nissan zijn meer dan alleen emissievrij. Geniet van sterke en naadloze versnelling zonder schakelen – en een buitengewoon gebrek aan trilling en lawaai.

Financiële voordelen: geen CO2-uitstoot, geen compromissen. Afhankelijk van uw woonplaats bieden de elektrische auto’s van Nissan financiële voordelen: goedkoper onderhoud, lager parkeertarieven en het vermijden van congestieheffingen. Dat maakt elektrisch rijden in alle opzichten een verstandige keuze.

Technologie: met NissanConnect EV heeft u de controle. De slimme Nissan technologie betekent dat u uw LEAF via uw computer of mobiele telefoon kunt beheren. U kunt uw oplaadniveau controleren, beginnen met opladen, controleren of het opladen voltooid is en de airconditioning regelen. NissanConnect EV informeert u over uw geschatte bereik en analyseert uw rijgedrag, waardoor reizen en opladen eenvoudig en efficiënt wordt. Het zal u zelfs vertellen waar u uw auto hebt geparkeerd.

Subsidies en belastingvoordelen: de overheid werkt aan de verbetering van de luchtkwaliteit in ons land en daar kunt u met de Nissan LEAF en de nieuwe Nissan e-NV200 maximaal van profiteren. Bent u bijvoorbeeld in het bezit van een oudere personen- en/of bestelauto die geregistreerd is in de regio Rotterdam, dan kunt u gebruik maken van de zeer gunstige sloopregeling die de gemeente Rotterdam heeft afgekondigd. Daarnaast ontvangt u via diezelfde gemeente subsidie op de aanschaf van een nieuwe, volledig elektrische personen- of bestelwagen.

Nissan heeft momenteel twee modellen in haar gamma waarmee u maximaal kunt besparen: de bekende Nissan LEAF en de gloednieuwe e-NV200 bestelwagen. Beide modellen stoten, dankzij hun 100% elektrische aandrijving, géén CO2 uit en dragen daardoor bij aan het verbeteren van de luchtkwaliteit. Maar niet alleen het milieu, ook uw portemonnee profiteert.

Heeft u vragen over de subsidie of bent u benieuwd van welke subsidies en belastingvoordelen u gebruikt kunt maken? Neem geheel vrijblijvend contact op met één van onze Van Mossel accountmanagers. Zij hebben de kennis in huis, waardoor u dit niet zelf hoeft uitzoeken en veel tijd bespaart. Ook het hele traject van subsidie aanvragen en het plaatsen van laadpalen kan door het Van Mossel Fleetsales team uitgevoerd worden.

Contact Fleetsales

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze accountmanagers