Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Nissan MICRA,
DE COMPACTE HIGH-TECH AUTO VAN NISSAN

De Nissan MICRA is al sinds 1983 op de Nederlandse markt en vanaf 2017 aan de vijfde generatie bezig. De auto onderscheidt zich door zuinigheid en veel binnenruimte voor een wat kleinere auto. De Nissan MICRA is ruimer dan u denkt en veel volwassener dan zijn voorganger. De 1,0 liter turbomotor met 100 pk vervangt de oude motor en is ook verkrijgbaar met een CVT-transmissie.

Het 7 inch grote beeldscherm is in het dashboard geïntegreerd en laat zich makkelijk aan een smartphone koppelen door gebruik te maken van Apple Carplay en Android auto. Hiermee staat u altijd in contact met uw favoriete apps. De spraakherkenning stelt u in staat spraakopdrachten te activeren door de talk knop op het stuurwiel ingedrukt te houden. Ook is het home scherm gemakkelijk te personaliseren door snelkoppelingen en widgets zo in te stellen dat u altijd makkelijk toegang heeft tot de meest gebruikte functies. Wanneer u kiest voor het Bose-audiosysteem zitten er twee extra luidsprekers in de hoofdsteun om u te laten genieten van het geluid.

De compacte high-tech auto van Nissan

De Nissan MICRA beschikt over Intelligent Lane Intervention. Dit systeem geeft u een waarschuwing en remt automatisch af wanneer u zonder richting aan te geven de rijbaan verlaat en zorgt ervoor dat u op de juiste baan blijft. Ook beschikt de auto over Intelligent Emergency Braking. Dit systeem remt automatisch af in spoedgevallen om frontale botsingen te voorkomen en laat het u weten wanneer u moet afremmen omdat de afstand tot uw voorganger te klein is. Dankzij High Beam Assist heeft u ‘s nachts beter zicht zonder andere weggebruikers te verblinden. Dit systeem schakelt over op dimlicht wanneer het een voertuig detecteert.

Personaliseer uw Nissan MICRA met de verschillende exterieur- en interieurpakketten. Deze pakketten stellen u in staat uw favoriete kleuraccenten, favoriete velgen, spiegelkappen en meer te kiezen. Bekijk hier de review van Bernadette.

Nissan MICRA: Private Lease of occasion?

Bekijk ons Private Lease aanbod. Bent u een zakelijke rijder? Klik hier voor zakelijke lease. Bekijk ook eens onze Nissan MICRA occasions. U bent natuurlijk van harte welkom in een van onze showrooms.

Lees meer

Nissan MICRA foto’s

De Nissan MICRA is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Nissan MICRA downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan MICRA? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!