Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Nissan QASHQAI,
De ultieme crossover

De succesvolle SUV van Nissan is altijd toonaangevend in design. Zo ook de nieuwe QASHQAI. De QASHQAI weerspiegelt een nieuwe kijk op de SUV met krachtige proporties, glimmende LED-verlichting en stijlvolle lichtmetalen velgen tot wel 20 inch. En er zijn meer kleuren dan voor welke andere crossover ook. U bent er dus zeker van dat u niet onopgemerkt voorbijrijdt.

De nieuwe generatie QASHQAI is tot in de kleinste detail verfijnd om u een ongeëvenaard niveau van rijcomfort en veiligheid te bieden. Het is de ultieme crossover, die vol geanvanceerde innovaties zit en standaard is voorzien van Mild-Hybrid techniek.

E-Power

Ga voor een unieke, stekkerloze elektrische rijervaring met de nieuwe Qashqai e-POWER. Met de nieuwe e-POWER-aandrijflijn is opladen met een stekker niet meer nodig. De benzinemotor wekt via een generator elektriciteit op. Deze elektriciteit gaat naar de elektromotor die de auto aandrijft en/of naar een batterij waar de energie wordt opgeslagen. Hierdoor geniet u niet alleen van een nog stillere, meer ontspannen rit, maar spaart u ook enorm op het gebruik!

Nissan QQ 3D packshot

Lees meer

Nissan QASHQAI foto’s

De Nissan QASHQAI is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Nissan Nieuwe QASHQAI downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan Nieuwe QASHQAI? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!