Scroll

De Nissan 370Z,
De sportieve coupe en cabriolet

De 370Z voelt zich perfect thuis op zowel de weg als op het circuit en biedt u echt ongekende rijeigenschappen. De hoge mate van acceleratie, een sublieme wegligging en een zeer directe stuurinrichting typeren de 370Z. Ziet u uzelf al genietend rijden over idyllische bergweggetjes met het dak open? Dat kan. Maar u kunt ook tot het maximale gaan op de Nürburgring. De Nissan 370Z is één van de sportiefste Nissan modellen. Deze auto is voorzien van een 3.7l benzinemotor met handgeschakelde of automatische versnellingsbak die maar liefst 328 pk levert. De Nissan 370Z is leverbaar als coupé en cabriolet. Rijden in de 370Z is een waar feest. De motor accelereert enorm soepel en het geluid dat bij het accelereren te horen is, is ongekend.

Genieten van de Nissan 370Z Roadster

Bent u een liefhebber van de frisse buitenlucht tijdens het rijden? En houdt u van sportief rijden? Dan is de Nissan 370Z cabriolet de ideale auto voor u. Het dak gaat volledig automatisch open en dicht en dit gaat in enkele seconden. Heeft u dus onverhoopt de pech dat het gaat regenen tijdens een mooie rit met de 370Z cabriolet, dan hoeft u dus alleen maar even stil te gaan staan en op de knop te drukken!

Nissan 370Z Nismo

De ultieme versie van de 370Z is de Nismo uitvoering. Deze versie is nog iets sneller (in 5,2 seconden van 0 naar 100 kilometer per uur), heeft meer vermogen  en is voorzien van diverse sportieve Nismo accenten. Met een hoogtoerige V6-motor met 344 pk / 253 kW , bredere achterwielen en een ophanging voor topprestaties is de Nissan 370Z Nismo sportauto de meest gefocuste ‘Z-auto’ ooit. Bekijk de auto hier in actie!

De Nissan 370Z sportauto biedt de grootste remmen aller tijden op een Nissan 370Z, maar de Nismo-uitvoering gaat nog een stapje verder. Met een knipoog naar de specificaties van de Nissan GT-R beschikt de Nismo over uiterst stevige remslangen en remvloeistof voor topprestaties, waarmee u een beter pedaalgevoel krijgt, zelfs in de zwaarste omstandigheden.

De gesmede 19 inch aluminium-lichtmetalen velgen met een verfijnde tweekleurige Nismo-afwerking zijn bekleed met Bridgestone Potenza S001-banden met ondiep profiel. De randen zijn aan de achterzijde een inch breder voor extra grip.

De ophanging is klaar voor een dag op het circuit en stelt zelfs de meest veeleisende bestuurder tevreden dankzij de stijvere veren, versterkte dempers en een dikkere stabilisatorstang aan de voorkant.

Bent u enthousiast geworden? U bent natuurlijk van harte welkom in één van onze showrooms! Bent u op zoek naar een occasion? Bekijk deze hier!

Lees meer

Nissan 370Z foto’s

De Nissan 370Z is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Nissan 370Z downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan 370Z? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!