Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Nissan ARIYA,
Nu bij ons in de showroom

Maak kennis met de nieuwe elektrische crossover: de Nissan ARIYA. Begin 2021 hadden wij de Nissan ARIYA voor een korte sneak preview in onze compleet verbouwde vestiging in Amsterdam. Helaas was het door de lockdown niet mogelijk om u uit te nodigen in onze showroom. Gelukkig hebben we wel uniek beeldmateriaal van de prachtige auto kunnen maken.

Futuristisch design

ARIYA is de adembenemende nieuwe belichaming van de nieuwe visie van Nissan. Een enkele horizontale lijn vervangt een wirwar aan contouren. Smalle LED-koplampen verlichten ‘s nachts uw weg en zijn overdag onzichtbaar. De finishing touch? Een nieuwe verlichte badge.

Onverwachte sensatie

Met twee motoren levert ARIYA e-4ORCE vierwielaandrijving onmiddellijke acceleratie, met vermogen aan alle vier de wielen waar nodig. Vermogen dat de tractie, het comfort en het bochtenwerk in alle weersomstandigheden verbetert, terwijl e-Pedal alles leuk maakt. U voelt zich meer op uw gemak. Technologieën voor rijondersteuning bieden u een helpende hand wanneer u dat nodig heeft. Filerijden? Geen probleem. Krappe parkeerplek? ARIYA regelt het wel.

Volle kracht vooruit

Vrijuit verkennen. Met de keuze uit een 63 kWh batterij en 87 kWh batterij en twee- of vierwielaandrijving is de keuze aan u wat betreft het bereik. Tot 500 km met de 87kWh batterij en tot 360 km met de 63 kWh batterij, er is niets wat u tegenhoudt.

Blijf verbonden met de wereld

Grote dubbele displays en bediening met haptische feedback zijn pas het begin. Wilt u uw favoriete apps voor u zien? U hoeft alleen maar te swipen. Wil u uw afspeellijst horen? U hoeft het maar te vragen.

Nu in de showroom

De Nissan ARIYA staat nu bij ons in de showroom. Maak een afspraak en wees de eerste die instapt.

Lees meer

Nissan ARIYA foto’s

De Nissan ARIYA is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Nissan ARIYA downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan ARIYA? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!