Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Nissan e-NV200,
Elektrisch bedrijfswagen met bewezen betrouwbare technologie

Met een elektrische bedrijfswagen van Nissan zal uw leven nooit meer hetzelfde zijn. Rijden in de 100% elektrische e-NV200 biedt u naast een positieve uitstraling ook nog diverse andere voordelen. De Nissan e-NV200 is de ideale elektrische bedrijfswagen voor ieder bedrijf, of u nu een heel wagenpark beheert of een eenmanszaak hebt. En wanneer u overstapt op 100% elektrisch, geniet u automatisch van lage operationele kosten, hoge efficiëntie en verrassende prestaties.

Niet alleen financiële voordelen
Een groot voordeel van elektrisch rijden – en in het bijzonder met de e-NV200 – is dat het goedkoper is. De gebruikskosten van de e-NV200 zijn namelijk aantrekkelijker dan die van concurrerende elektrische bedrijfswagens. Bovendien geldt dat elektrische voertuigen genieten van een lage bijtelling, vrijstelling van wegenbelasting en bovendien vele mogelijkheden qua subsidies. Naast deze financiële voordelen is een elektrische bedrijfswagen prettiger om te rijden. Zo ervaart u geen lawaai van de motor. Dit model is een echt elektrisch kantoor op wielen. Bekijk hier alle mogelijkheden! 

Laden waar en wanneer het u uitkomt

Er zijn 3 manieren om uw Nissan e-NV200 te laden: snelladen onderweg tot wel 80% in maar 40-60 minuten, snelladen met de wallbox thuis of op kantoor waarmee de accu in 7,5 uur volledig is opgeladen, of volledig opladen via een stopcontact in 21,5 uur.

Kies het beste voor uw bedrijf

De Nissan e-NV200 is verkrijgbaar in de uitvoeringen Visia, Optima en Business. Met de Visia is deze elektrische bedrijfswagen al rijk uitgerust. Zo kent de instapversie onder andere:

  • ESP
  • Startonderbreker
  • Gesloten tussenschot met raam
  • Intelligente i-Key sleutel
  • Cabineverlichting
  • Multifunctioneel scherm met beeldcomputer

De Nissan e-NV200 Acenta, Optima en Business zijn allemaal luxer uitgerust dan de Visia uitvoering. Benieuwd wat er allemaal op deze uitvoeringen zit? Stel dan uw eigen Nissan e-NV200 samen of bekijk onze occasions. Wij reken ook graag alle voordelen voor u uit die u met deze auto kunt verdienen.

Lees meer

Nissan e-NV200 foto’s

De Nissan e-NV200 is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Nissan e-NV200 downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan e-NV200? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!