Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Nissan GT-R,
De ultieme supercar

Ervaar het genot van ultieme prestaties: de Nissan GT-R! Begin en eindig elke dag met veel plezier in de GT-R, uw ideale reisgenoot. De Nissan GT-R is een bijzondere sportauto, een auto die wordt gebouwd vol passie, toewijding en nauwgezette controle. Kiest u voor een GT-R dan weet u zeker dat de auto in elkaar is gezet door één van de acht monteurs wereldwijd die de kennis en kunde in huis hebben om maximale prestaties van deze supersnelle auto te garanderen. Net als bij Formule 1 motoren wordt deze krachtige Nissan ontwikkeld in een stofvrije clean room met klimaatregeling. Door verschillende testen is uw Nissan GT-R bij aflevering klaar om aan al uw (hoge) verwachtingen te voldoen! Bekijk hem hier in actie op de Nurburgring! 

Ook al heeft de Nissan GT-R de uitstraling van een echte sportauto, hij is zeker niet enkel geschikt voor op het circuit. Uiteraard kunt u deze Nissan als race auto inzetten, maar ook op de snelweg en zelfs in de stad zult u genieten van de bijzondere prestaties van de auto. Meer vermogen, meer koppel, minder CO2-uitstoot en ook nog eens een lager verbruik: met de Nissan GT-R zit u stevig in het zadel.

Iconische stijl en baanbrekend ontwerp

De nieuwste GT-R heeft een grotere grille-opening  en laat meer koeling toe tot belangrijke onderdelen. De opnieuw ontworpen voorbumper leidt de luchtstroom om het voorwiel heen, ter vermindering van weerstand. De opnieuw gevormde side skirts van de GT-R vermijden luchtstroom onder het voertuig, waardoor constantere neerwaartse druk en grip ontstaat. De ruimte om de C-stijl is verfijnd om turbulentie te verminderen. De achterbumper van de GT-R is aan de zijden verlengd om de luchtstroom sneller af te voeren van de achterkant van de bumper, zodat hete gassen verdwijnen en de uitlaat wordt gekoeld.

Nissan High Performance Center

Van Mossel Nissan in Amsterdam is in Nederland hét Nissan High Performance Center en richt zich puur op de supercars van Nissan. Voor een nieuwe of occasion Nissan GT-R bent u bij Van Mossel Nissan op het juiste adres!

Lees meer

Nissan GT-R foto’s

De Nissan GT-R is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Nissan GT-R downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan GT-R? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!