Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Nissan Interstar,
De ruime en praktische Nissan bedrijfswagen

Bent u op zoek naar een Nissan bedrijfswagen die sterk en betrouwbaar is, met een grote praktische laadruimte, een ruime cabine en een efficiënte en zuinige motor? Maak kennis met de Nissan Interstar. Met diverse indelingen en ombouw uitvoeringen, en Nissan’s bekende kracht en kwaliteit, is de opvallend vormgegeven Nissan Interstar uw ideale bedrijfswagen. De Nissan Interstar is leverbaar als VAN, COMBI (voor personenvervoer) en chassis (enkele en dubbele cabine). Ook is de Interstar te bestellen in diverse hoogtes en lengtes zoals L1H1 en L2H2.

Betrouwbaarheid en lage gebruikskosten

De lage gebruikskosten maken de Nissan Interstar een bedrijfswagen die goed is voor uw portemonnee. Er is een fabrieksgarantie van 5 jaar of 160.000 km en er wordt gebruik gemaakt van verlengde service-intervallen. Met twee jaar of maximaal 40.000 km tussen olie- en filterverversingen, en de legendarische kwaliteitsnormen van Nissan, brengt uw Nissan Interstar bedrijfswagen zo veel mogelijk tijd op de weg door.

Een chassis voor elke behoefte

Met een ruim aanbod aan aandrijfopties, een keuze uit voorwiel- of achterwielaandrijving en een robuust chassis vormt de Nissan Interstar de ideale basis voor verdere ombouwmogelijkheden. Een bestelwagen met open laadbak, kipper of een bakwagen, alles is mogelijk. Dat betekent dat u niet hoeft te wachten op een ombouwservice om uw bestelwagen bedrijfsklaar te maken.  U kunt gelijk aan de slag!

Blijf verbonden

Nissan innoveert door geavanceerde en nuttige technologie voor iedereen toegankelijker te maken. Nissan technologie is gebruiksvriendelijk, dus rijden wordt een stuk veiliger en leuker. Dankzij apparatuur om afleiding van de bestuurder te beperken en de nieuwste veiligheidsvoorzieningen is de Nissan Interstar de verstandige keuze in bedrijfswagens. Kies muziek of zenders op de radio/cd-speler met bediening op het stuur. Of upgrade naar het premium audiosysteem dat DAB-radiofunctionaliteit en een MP3-speler omvat en waarmee u kunt genieten van de muziek op uw mobiele telefoon.

Enthousiast geworden? U bent van harte welkom in een van onze showrooms. Onze verkoopadviseurs kijken graag met u wat de mogelijkheden zijn binnen uw wensen en budget.

Lees meer

Nissan Interstar foto’s

De Nissan Interstar is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Nissan Interstar downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan Interstar? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!