Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Nissan LEAF,
100% elektrisch, 0% vervuiling en 100% rijplezier

De Nissan LEAF is één van de best verkochte elektrische auto’s. Nissan was de eerste fabrikant met een elektrische auto in het C-segment. Sinds 2018 is de tweede generatie LEAF op de markt en eind 2019 is daar de LEAF e+ aan toegevoegd.

Nissan LEAF is uiterst betrouwbaar

De Nissan LEAF zit vol verschillende technologieën die ingrijpen wanneer dit nodig is. Qua veiligheid scoort de 100% elektrische auto ook 5 sterren bij het testprogramma van Euro NCAP. De e-Pedal technologie maakt het mogelijk hetzelfde pedaal te gebruiken voor gas te geven en te remmen.  ProPilot Assist, combineert Adaptive Cruise Control met systemen, zodat de auto altijd in het midden van de rijbaan blijft. De Emergency Braking feature laat de auto automatisch remmen wanneer er iets aan de hand is. Ook Lane Departure Warning en Blind Spot Warning zijn aanwezig.

Met 110 kW (150 pk) aan emissieloos vermogen, naast de e-Pedal- en ProPILOT Assist-technologie voor veiliger en eenvoudiger rijden, is de Nissan LEAF perfect voor kortere afstanden en ritten in de stad.

Beste van het beste onder de elektrische auto’s

Zie de status van uw batterij met de NissanConnect services app of verwarm de auto voordat u instapt. Door uw Android of iOS apparaat met het 8 inch touchscreen te verbinden krijgt u toegang tot uw favoriete muziek, berichten en andere apps van Apple CarPlay of Android Auto. Op zoek naar het dichtstbijzijnde oplaadpunt? De NissanConnect app laat het u zien.

Nissan LEAF: occasion of Private Lease?

Bekijk ons Private Lease aanbod. Op zoek naar een occasion? Bekijk ook onze Nissan LEAF occasions. Onze verkoopadviseurs vertellen u alles wat u moet weten over elektrisch rijden, van laadpalen tot actieradius. U bent van harte welkom in een van onze showrooms.

* De verstrekte gegevens zijn gebaseerd op interne testgegevens. De cijfers kunnen variëren afhankelijk van factoren, zoals optionele uitrusting, toestand van de batterij, klimaatbeheersing, onderhoud, rijgedrag en niet-technische factoren zoals weersomstandigheden, actuele route etc. Werkelijke resultaten kunnen afwijken. Nissan behoudt zich nadrukkelijk het recht voor om ten alle tijden wijzigingen aan te brengen aan de calculator.

Lees meer

Nissan LEAF foto’s

De Nissan LEAF is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Nissan LEAF downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan LEAF? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!