Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Nissan Leaf,
100% elektrisch, 0% vervuiling en 100% rijplezier

Met de Nissan Leaf wordt rijden in deze elektrische auto wel heel aantrekkelijk. De Nissan Leaf staat gelijk aan 100% elektrisch rijden. Het model is uitgerust met een intelligente accu die meer vermogen levert en een krachtige, volledig elektrische motor. Gewoon genieten van uw ritten van en naar het werk, zonder compromis. Stap over op een 100% elektrische auto en ruil de brandstof in voor belastingvoordelen, subsidies en weinig onderhoud. Voor de prijs van de nieuwe Nissan Leaf krijgt u ook nog eens een ruime gezinsauto. De best verkochte 100% elektrische auto van Europa is voor 2019 verkrijgbaar in twee versies die passen binnen allerlei levensstijlen: De Nissan Leaf en de Nissan Leaf e+.

Nissan Leaf

De best verkochte elektrische auto van Europa biedt u 147 pk pure kracht voor uw dagelijkse ritjes. Het e-Pedal is gemaakt voor stadsverkeer en maakt de files een stuk prettiger.

Nissan Leaf e+

De Nissan Leaf e+ is nieuw in 2019. Het model is uitgerust met een intelligente accu die meer vermogen levert en een krachtige, volledig elektrische motor van 217 pk. Gewoon genieten van uw ritten van en naar het werk, zonder compromis.

De Nissan Leaf heeft veel voordelen. Dus wilt u:

  • Bijdragen aan een schoner milieu
  • Genieten van rustgevend rijden (aangezien u geen motorgeluiden hoort)
  • Profiteren van lage bijtelling
  • Instappen in een voorverwarmde en ijsvrije auto (in de winter)
  • Duurzaam en maatschappelijk verantwoord leven

Dan is de Nissan Leaf ideaal geschikt voor u. Bekijk onze nieuwe of Nissan Leaf occasions op de website of kom naar de Van Mossel  Nissan vestiging bij u in de buurt en laat u uitgebreid informeren over deze 100% elektrische Nissan ZE en ervaar de Leaf zelf.

Bekijk acties Nissan LEAF Houd mij op de hoogte
Lees meer

Nissan Leaf foto’s

De Nissan Leaf is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Nissan Leaf downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan Leaf? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!