Model afbeelding

De Nissan Leaf,
100% elektrisch, 0% vervuiling en 100% rijplezier

Met de Nissan Leaf wordt rijden in deze elektrische auto wel heel aantrekkelijk. De Nissan Leaf staat gelijk aan 100% elektrisch rijden. Het model is uitgerust met een intelligente accu die meer vermogen levert en een krachtige, volledig elektrische motor. Gewoon genieten van uw ritten van en naar het werk, zonder compromis. Stap over op een 100% elektrische auto en ruil de brandstof in voor belastingvoordelen, subsidies en weinig onderhoud. Voor de prijs van de nieuwe Nissan Leaf krijgt u ook nog eens een ruime gezinsauto. De best verkochte 100% elektrische auto van Europa is voor 2019 verkrijgbaar in twee versies die passen binnen allerlei levensstijlen: De Nissan Leaf en de Nissan Leaf e+.

Nissan Leaf

De best verkochte elektrische auto van Europa biedt u 147 pk pure kracht voor uw dagelijkse ritjes. Het e-Pedal is gemaakt voor stadsverkeer en maakt de files een stuk prettiger.

Nissan Leaf e+

De Nissan Leaf e+ is nieuw in 2019. Het model is uitgerust met een intelligente accu die meer vermogen levert en een krachtige, volledig elektrische motor van 217 pk. Gewoon genieten van uw ritten van en naar het werk, zonder compromis.

De Nissan Leaf heeft veel voordelen. Dus wilt u:

  • Bijdragen aan een schoner milieu
  • Genieten van rustgevend rijden (aangezien u geen motorgeluiden hoort)
  • Profiteren van lage bijtelling
  • Instappen in een voorverwarmde en ijsvrije auto (in de winter)
  • Duurzaam en maatschappelijk verantwoord leven

Dan is de Nissan Leaf ideaal geschikt voor u. Kom naar de Van Mossel VKV Nissan vestiging bij u in de buurt en laat u uitgebreid informeren over deze 100% elektrische Nissan ZE en ervaar de Leaf zelf.

Bekijk acties Nissan LEAF Houd mij op de hoogte

Nissan Leaf foto’s

De Nissan Leaf is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

De perfecte Leaf kiezen?

Een nieuwe auto is een grote investering, zorg er daarom voor dat de Leaf perfect is voor u en kies de juiste uitvoering. Bekijk de mogelijkheden direct online..

Uitvoeringen bekijken

MAAK EEN WERKPLAATS AFSPRAAK

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Customize de Leaf,
geef hem de perfecte look!

Voor Nissan Z.E. (zero emission) service en Nissan onderhoud komt u naar de Nissan dealer met de meeste kennis en ervaring met elektrische auto’s: Van Mossel VKV Nissan. Van Mossel VKV Nissan is uw Nissan garage voor onderhoud, APK, reparatie of een beurt.

Van Mossel VKV Nissan heeft de beschikking over een groot en professioneel team van echte Nissan specialisten en zeker ook Nissan Z.E. specialisten. Wij kennen uw Nissan van binnen en van buiten, zodat service en onderhoud vakkundig, voordelig en snel gebeurt! Onze Nissan specialisten zijn speciaal opgeleid om uw Nissan goed te onderhouden en zeer uitgebreid te controleren. Maak daarom direct een afspraak in onze werkplaats zodat u weer zorgeloos op weg kunt of neem contact met ons op als u nog vragen heeft.

Nissan Leaf downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan Leaf? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Nissan vestigingen