Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Nissan NP300 NAVARA,
Robuust en slim

De Nissan NP300 NAVARA 4×4 is verkrijgbaar in King Cab of Double Cab-versie en heeft het allemaal: een krachtige en efficiënte motor, een stevig chassis en het comfort en de innovatieve technologie van de Nissan crossover modellen. De Nissan NP300 NAVARA 4×4 is een slimme bedrijfswagen, een veelzijdig werkpaard of wat u maar wilt, met als bonus de laagste gebruikskosten in zijn klasse. Wij zijn zelfs zo overtuigd van de betrouwbaarheid en kwaliteit van de nieuwe Nissan NP300 NAVARA 4×4 dat we standaard 5 jaar garantie geven.

Een krachtige en efficiente motor
De robuuste 160 pk / 117kW  of 190 pk / 139 kW 2,3 liter dieselmotor van de nieuwe Nissan NP300 NAVARA 4×4 heeft zich tijdens miljoenen kilometers al bewezen. Hij combineert uitstekende prestaties met een laag brandstofverbruik die je verwacht van een moderne 4×4. Het indrukwekkende brandstofverbruik begint vanaf 6,3 l/100 km en CO₂ vanaf 166 g/km. 

Waarom de Nissan NAVARA?

Of u nu diep het platteland in gaat of in de stad rijdt, de Nissan NP300 NAVARA 4×4 is altijd in zijn element. Er zijn drie rij-instellingen: 4×4 Hoog voor licht onverharde weg, 4×4 Laag voor zwaar onverhard rijden in zand, sneeuw of diepe modder, of 2×4 voor op de straat. Met functies zoals Hill Start Assist en Hill Descent Control is de 4×4 klaar voor elke uitdaging.

De Nissan NP300 NAVARA 4×4 is een pick-up met een volledig afgesloten kokerbalk- ladderchassis in plaats van het U-profiel ladderchassis dat op sommige andere pick-ups te vinden is. Er is ook een multi-link achterophanging. Deze zorgt voor meer comfort en beter weggedrag, zonder in te leveren op de laadcapaciteit. Bekijk hier alle veiligheidsopties.

Nissan Intelligent Mobility – rijtechnieken

Met de Nissan NAVARA Intelligent Around View Monitor met 360-graden-zicht zit u zelfverzekerder achter het stuur. Het is een revolutie op parkeergebied en maakt het ook nog eens makkelijker om met een aanhangwagen te rijden.

Bent u enthousiast geworden? U bent natuurlijk van harte welkom in één van onze showrooms! Onze verkoopadviseurs kijken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn binnen uw wensen en budget.

Lees meer

Nissan NP300 NAVARA foto’s

De Nissan NP300 NAVARA is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Nissan NP300 Navara downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan NP300 Navara? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!