Scroll

De Nissan NV200,
De compacte bedrijfswagen van Nissan

De Nissan NV200 is een compacte bedrijfswagen met volop laadruimte en uitstekende specificaties. De Nissan NV200 is ontworpen om te rijden. Ondanks zijn op het oog compacte uiterlijk kent de NV200 volop laadruimte. Dit komt door ongekende ruimtebesparende eigenschappen. Daarnaast is de bedrijfswagen van de Japanse autofabrikant uitgerust met diverse innovaties zoals een slim navigatiesysteem.

Het ontwerp van de nieuwe range van de Nissan NV200 is volledig aangepast. Een compacte bus met een groot vermogen om zich aan te passen is een enorm voordeel. De bedrijfswagen biedt u dankzij zijn slimme ontwerp eindeloze mogelijkheden. Ook het interieur is uitgerust met intelligente opties waardoor u gemakkelijker kunt werken. Vele opbergplekken en een volledig geïntegreerd navigatie- en entertainmentsysteem genaamd Nissan Connect maken dit model zeer aantrekkelijk. Met zijn gunstige afmetingen is de Nissan NV200 eenvoudiger te parkeren en door een hoge zit beschikt u over een uitstekend overzicht. De rijeigenschappen van deze bedrijfswagen maken hem gunstig, ook voor stedelijke omstandigheden.

De Nissan NV200 beschikt over volop laadruimte, werkelijk ongekend voor zijn klasse. Met diverse eigenschappen die ruimte opleveren en interne afmetingen vergroten. Hierdoor kent deze lichte bedrijfswagen maar liefst 4,2 kubieke meter laadvolume. Lees hieronder meer over de afmetingen van de Nissan NV200.

Nissan NV200 Fridge
De Nissan NV200 Fridge is de koelversie van de reguliere NV200. Deze uitvoering is speciaal ontworpen voor de catering. Dankzij de koeleigenschappen beschikt u namelijk over een rijdende koelcel waardoor uw producten langer meegaan. Met de Nissan NV200 Fridge kunt u als ondernemer uitstekend uw gekoelde waren vervoeren.

Lees meer

Nissan NV200 foto’s

De Nissan NV200 is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Nissan NV200 downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan NV200? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!