Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Nissan NV250,
De authentieke parnter voor uw behoeften

DE AUTHENTIEKE PARTNER VOOR UW BEHOEFTEN

De Nissan NV250 zit boordevol praktische en functionele eigenschappen om te zorgen dat u veilig en verbonden blijft en altijd de controle heeft over de rit. Met 4,6 m3 laadcapaciteit of ruimte voor drie volwassenen mag u de Nissan NV250 gerust een grote auto noemen, ook al ziet hij er van buiten niet zo uit.

UITGERUST MET TECHNOLOGIE VAN NISSAN

Technologie als Hill Start Assist, cruisecontrol en de achteruitrijcamera helpen u om in alle situaties vol vertrouwen te rijden en parkeren. Of u nu lang onderweg bent of uw leveringen moet doen in smalle straten in de stad, de technologie van Nissan helpt u om de klus te klaren. En met 5 jaar garantie is dit een zakenpartner waar u op kunt vertrouwen, een assistent die altijd voor u klaarstaat wanneer u daar behoefte aan heeft.

UW WERKPLEK OP WIELEN

Of u nu een klus heeft aan de andere kant van het land of net buiten de stad, deze kleine bestelwagen van Nissan heeft een grote laadruimte waar u al uw materialen, machines, gereedschap en meer in kwijt kunt. Meer dan 800 kg laadvermogen en een gigantische laadruimte, maar nog steeds compact genoeg om in de stad te kunnen parkeren. Met zijn comfortabele cabine, praktische technologie en de veiligheidsfuncties van Nissan klaart u zelfs de zwaarste klus zonder moeite. Benieuwd? Bekijk alle mogelijkheden van de NV250 hier.

COOL, KALM EN VERBONDEN

De bestelwagen is uitgerust met functionele en praktische technologieën, Verbind uw smartphone met Android Auto zodat u tijdens het werk veilig, makkelijk en praktisch uw communicatie, navigatie en entertainment onder controle heeft.

Bent u enthousiast geworden? U bent natuurlijk van harte welkom in één van onze showrooms! Bent u op zoek naar een jong gebruikte auto? Bekijk dan hier onze Nissan NV250 occasions.

Lees meer

Nissan NV250 foto’s

De Nissan NV250 is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Nissan NV250 downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan NV250? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!