Scroll

De Nissan NV400,
De ruime en praktische Nissan bedrijfswagen

De Nissan NV400 is een erg ruime en praktische bedrijfswagen. Hij is verkrijgbaar in vele varianten en uitvoeringen. Zo is de Nissan NV400 leverbaar als VAN, COMBI (voor personenvervoer) en chassis (enkele en dubbele cabine). Ook is de NV400 te bestellen in diverse hoogtes en lengtes zoals L1H1 en L2H2.

Naar wat voor soort bedrijfswagen u ook op zoek bent, bij Van Mossel  Nissan vindt u deze. De Nissan NV400 is zelfs de meest veelzijdige bedrijfswagen die u kunt kiezen. Denk alleen maar aan de vele keuzes die u heeft in maten en uitvoeringen. Alle Nissan bedrijfswagens (en dus ook de Nissan NV400) worden standaard geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie, 12 jaar anti-roestgarantie, 3 jaar lakgarantie en de NV400 heeft een onderhoudsinterval van 40.000 kilometer. De Nissan NV400 is voorzien van efficiënte motoren die het verbruik en de uitstoot minimaliseren. Zo is deze Nissan bedrijfswagen op alle gebieden een goede investering.

Lees meer

Nissan NV400 foto’s

De Nissan NV400 is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Nissan NV400 downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan NV400? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!