Model afbeelding

De Nissan NV400,
De ruime en praktische Nissan bedrijfswagen

De Nissan NV400 is een erg ruime en praktische bedrijfswagen. Hij is verkrijgbaar in vele varianten en uitvoeringen. Zo is de Nissan NV400 leverbaar als VAN, COMBI (voor personenvervoer) en chassis (enkele en dubbele cabine). Ook is de NV400 te bestellen in diverse hoogtes en lengtes zoals L1H1 en L2H2.

Naar wat voor soort bedrijfswagen u ook op zoek bent, bij Van Mossel VKV Nissan vindt u deze. De Nissan NV400 is zelfs de meest veelzijdige bedrijfswagen die u kunt kiezen. Denk alleen maar aan de vele keuzes die u heeft in maten en uitvoeringen. Alle Nissan bedrijfswagens (en dus ook de Nissan NV400) worden standaard geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie, 12 jaar anti-roestgarantie, 3 jaar lakgarantie en de NV400 heeft een onderhoudsinterval van 40.000 kilometer. De Nissan NV400 is voorzien van efficiënte motoren die het verbruik en de uitstoot minimaliseren. Zo is deze Nissan bedrijfswagen op alle gebieden een goede investering.

Nissan NV400 foto’s

De Nissan NV400 is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

De perfecte NV400 kiezen?

Een nieuwe auto is een grote investering, zorg er daarom voor dat de NV400 perfect is voor u en kies de juiste uitvoering. Bekijk de mogelijkheden direct online..

Uitvoeringen bekijken

MAAK EEN WERKPLAATS AFSPRAAK

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel VKV staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Customize de NV400,
geef hem de perfecte look!

De Nissan NV400 is het visitekaartje voor uw bedrijf. Dit betekent dat u graag wilt dat mensen ook de naam van uw bedrijf goed en duidelijk kunnen lezen op uw Nissan bedrijfswagen. Bij Van Mossel VKV Nissan kunt u uw Nissan NV400 bestellen waarbij uw nieuwe bedrijfsauto direct bij aflevering is voorzien van uw naam en bedrijfsgegevens, ieder ontwerp is mogelijk! Ook andere extra’s en accessoires kunt u direct bij aanschaf maar ook achteraf bij uw Van Mossel VKV Nissan vestiging bestellen: trekhaak, beschermstrips, betimmering, sidebars, imperal en nog veel meer.

Nissan NV400 downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan NV400? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!

Nissan vestigingen