Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Nissan Primastar,
Klaar elke klus met gemak

Het flexibele karakter van de Nissan Primastar wordt onderstreept door de keuze uit meerdere lengte- en hoogtevarianten. Vier voor de Primastar gesloten cabine, twee voor de zespersoons personenbus plus de platform cabine . Voor extra flexibiliteit bestaan tevens diverse mogelijkheden voor de toegankelijkheid van de laadruimte . De Primastar Combi is geschikt voor personenvervoer voor maximaal negen inzittenden een bagagecapaciteit van 550 tot aan 890 liter afhankelijk van de uitvoering.

Precies zoals u hem wenst

De Primastar is naar wens leverbaar met een beschermende, houten afwerking van de laadruimte. Ook leverbaar zijn ledverlichting op het dak, in de kleur van de carrosserie gespoten tussenschotten (zonder en met glas), talloze opbergoplossingen voor bijvoorbeeld het vervoer van gereedschap en veilig vastzetten van lading. En uiteraard behoort ook een trekhaak tot de mogelijkheden. 

De Nissan Primastar platform cabine is de basis voor diverse opbouwmogelijkheden. Van camper tot kiepwagen en van koelwagen tot multimedia-bedrijfswagen voor radio- en televisieomroepen. Bekijk de bestelwagen hier in actie!

Comfortabel en praktisch

De cabine van de Primastar is zo comfortabel mogelijk en biedt een uitstekende ergonomie. Ook aan verlaging van geluid is veel aandacht gegeven, onder meer met een geluidwerende laag op de voorruit en door isolatie in de voorruitstijlen. De mogelijkheden zijn legio. Een dockingstation voor een tablet bijvoorbeeld. Of een houder voor een smartphone of notitieblok, bekerhouders en opbergmogelijkheden met een capaciteit tot maar liefst 89 liter. Voor extra comfort kan de gebruiker ook kiezen voor een premium bestuurdersstoel inclusief armsteun en een verstelbare lendensteun. In alle gevallen is de bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar. In de cabine zijn er 14 opbergvakken van 0,2 tot 54 liter inhoud. De grootste inhoud betreft een opberglade onder de bijrijdersstoel.

Compleet pakket veiligheidssystemen

De Primastar heeft twee airbags voorin, zijairbags (plus een thorax airbag bij versies met een enkele bijrijdersstoel), gordelspanners met spankrachtbegrenzers en anti-whiplash hoofdsteunen. Rijhulp- en veiligheidssystemen omvatten onder andere:

  • ABS (Anti-lock Braking System)
  • EBD (Electronic Brakeforce Distribution)
  • ESP (Electronic Stability Program)
  • ASR (Anti-Slip Regulation traction control)
  • Hill-Start Assist

Vraagt minder, geeft u meer

Nissan biedt voor de Primastar keus uit vier efficiënte dieselmotoren. Het betreft de beproefde en betrouwbare 1.6 dCi uit de populaire Nissan QASHQAI en X-TRAIL, met vermogens van 70 kW (95 pk), 88 kW (120 pk), 92 kW (125 pk) en 106 kW (144 pk). De twee krachtigste diesels maken gebruik van twinturbotechniek, de twee andere hebben een enkele turbo. Een handbediende zesversnellingsbak is standaard.

Samen met de ongekend lange garantie van vijf jaar/160.000 km, die voor alle Nissan bedrijfsauto’s geldt, en samen met de lange onderhoudsinterval van twee jaar/40.000 kilometer zijn gebruikskosten (TCO) extreem laag in dit segment.

Bekijk bedrijfswagen acties

Enthousiast geworden? U bent van harte welkom in een van onze showrooms. Onze verkoopadviseurs kijken graag met u wat de mogelijkheden zijn binnen uw wensen en budget. Van Mossel biedt u zowel nieuwe als ook Nissan Primastar occasions.

Lees meer

Nissan Primastar foto’s

De Nissan Primastar is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Nissan Primastar downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan Primastar? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!