Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Nissan Townstar,
De compacte bestelwagen

DE AUTHENTIEKE PARTNER VOOR UW BEHOEFTEN

De Nissan Townstar zit boordevol praktische en functionele eigenschappen om te zorgen dat u veilig en verbonden blijft en altijd de controle heeft over de rit. Met 4,3 m3 laadcapaciteit in de L2 mag u de Nissan Townstar gerust een grote auto noemen, ook al ziet hij er van buiten niet zo uit.

UITGERUST MET TECHNOLOGIE VAN NISSAN

Technologie als Hill Start Assist, cruise control en Around View Monitor helpen u om in alle situaties vol vertrouwen te rijden en parkeren. Of u nu lang onderweg bent of uw leveringen moet doen in smalle straten in de stad, de technologie van Nissan helpt u om de klus te klaren. En met 5 jaar garantie is dit een zakenpartner waar u op kunt vertrouwen, een assistent die altijd voor u klaarstaat wanneer u daar behoefte aan heeft.

UW WERKPLEK OP WIELEN

Of u nu een klus heeft aan de andere kant van het land of net buiten de stad, deze kleine bestelwagen van Nissan heeft een grote laadruimte waar u al uw materialen, machines, gereedschap en meer in kwijt kunt. De Townstar heeft tot 800 kg laadvermogen en een gigantische laadruimte, maar is nog steeds compact genoeg om in de stad te kunnen parkeren. Met zijn comfortabele cabine, praktische technologie en de veiligheidsfuncties van Nissan klaart u zelfs de zwaarste klus zonder moeite.

COOL, KALM EN VERBONDEN

De bestelwagen is uitgerust met functionele en praktische technologieën, Verbind uw smartphone met Apple CarPlay/Android Auto zodat u tijdens het werk veilig, makkelijk en praktisch uw communicatie, navigatie en entertainment onder controle heeft.

Bent u enthousiast geworden? De Nissan Townstar staat deze zomer bij ons in de showroom. Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen en wees de eerste die instapt!

Houd mij op de hoogte

Lees meer

Nissan Townstar foto’s

De Nissan Townstar is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Nissan Townstar downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan Townstar? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!