Scroll

Hoe kunnen wij u helpen?

De Nissan X-TRAIL,
De avontuurlijk SUV

De Nissan X-TRAIL straalt dynamiek en kracht uit en beschikt over alle laatste nieuwe technologische snufjes die Nissan te bieden heeft. De nieuwe generatie X-TRAIL is nog groter en opvallender en heeft alles wat u nodig heeft. Solide mogelijkheden, een krachtige uitstraling, technologie van topniveau en alle comfort die u nodig hebt voor avonturen vol actie met uw familie. De Nissan X-TRAIL rijdt zeer licht en aangenaam. U manoeuvreert er makkelijk mee in de stad en ervaart ook voldoende pit bij het sturen met hogere snelheden. De soepele ophanging van deze 4×4 zorgt voor een heerlijke rijsensatie. Als grootste Nissan SUV absorbeert hij een slecht wegdek als géén ander. Het incremental breaking system helpt u door elke bocht heen, zowel off-road als op de openbare weg. Het stevige koppel van de dieselmotor staat garant voor sportiviteit. Bekijk hier hoe de X-TRAIL gepersonaliseerd kan worden! 

BOSE® AUDIOSYSTEEM
Ervaar een royale geluidservaring voor- en achterin in de nieuwe Nissan X-TRAIL met de acht speakers van het Bose® audiosysteem.

ADVANCED DRIVE-ASSIST DISPLAY
U krijgt een meer vertrouwd en gefocust gevoel dankzij al uw rij-informatie op één centrale plek, via de 5″ kleuren TFT-display.

NISSANCONNECT
Dankzij het nieuwe NissanConnect met navigatie en mobiele apps voor al uw muziek en sociale netwerken, is de Nissan X-TRAIL de beste vriend van uw smartphone.

BAGAGERUIMTE van de Nissan X-Trail

Heeft u uw handen niet vrij? Geen zorgen! Beweeg uw voet onder het midden van de bumper met uw Intelligent Key in uw zak, en de achterklep gaat direct open. Met dit systeem kunt u de bagageruimte van de auto direct aanpassen met een veelzijdige set van planken en scheidingswanden.

Bent u enthousiast geworden? U bent natuurlijk van harte welkom in één van onze showrooms! Bent u op zoek naar een jong gebruikte auto? Bekijk dan hier onze NISSAN X-TRAIL occasions.

Lees meer

Nissan X-TRAIL foto’s

De Nissan X-TRAIL is volledig aan de gebruiker aan te passen. Voor iedereen is er een passend model.

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Nissan X-TRAIL downloads

Wilt u meer informatie over de Nissan X-TRAIL? Bekijk de brochure en prijslijst en laat u verrassen door deze unieke Nissan. U bent van harte welkom om een proefrit te maken!