Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Nissan nieuws.

60 dagen voordeel bij VKV Nissan

In februari en maart 2016 kunnen Nissan-rijders profiteren van veel voordeel bij VKV Nissan. De aanbiedingen gelden voor alle rijdende Nissans.

VKV Nissan geeft tijdens de ’60 dagen voordeel’ maar liefst 25 procent korting op Nissan-accu’s en -ruitenwisserbladen. Aangezien berijders van een jonge Nissan andere behoeften hebben dan eigenaren van een auto met meer ervaring, heeft de dealer aanbiedingen die specifiek op de leeftijd van de Nissan zijn gericht.

Tot wel 7 jaar garantie
Voor Nissans van ná april 2010 kunt u de garantie verlengen tot wel 7 jaar. Verder geldt 10 procent korting op originele Nissan-trekhaken en -fietsendragers. Wie beide tegelijk aanschaft tijdens de actieperiode, ontvangt zelfs 15 procent korting van VKV Nissan! Eigenaren van een Nissan die vóór april 2010 op kenteken is gezet, profiteren van Budget onderhoud en 15 procent korting op originele Nissan-remonderdelen.

Gratis brandstof of gratis ruitensproeiervloeistof
De eerste 250 Nissan-rijders die gebruikmaken van de ’60 dagen voordeelactie’ kunnen op de informatie- en actiewebsite www.nissan60dagenvoordeel.nl een tankpas ter waarde van 20 euro aanvragen. Voor alle andere klanten heeft VKV Nissan tijdens deze actie een gratis flacon ruitensproeiervloeistof.

De ’60 dagen voordeelactie’ van Nissan is van toepassing op alle Nissan-personenauto’s, met uitzondering van de Nissan GT-R.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht