Nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel VKV nieuws.

 • Nissan introduceert LEAF 2.ZERO EDITION voor € 34.990

  VKV Nissan start de verkoop van de nieuwe LEAF met een speciale introductieversie, de LEAF 2.ZERO EDITION. Deze zeer complete uitvoering kost € 34.990. Vanaf heden is de auto te bestellen. De levering start in februari 2018

  Bekijk bericht
 • Nieuwe Nissan Qashqai

  Nieuwe Nissan QASHQAI: flinke upgrade voor design, technologie en prestaties

  De Nissan QASHQAI is op vier fronten verbeterd en gewijzigd. Het aangescherpte design is nog tijdlozer. Het interieur oogt kwalitatief hoogwaardiger. De prestaties zijn verbeterd en Nissan heeft nieuwe intelligente mobiliteitstechnologie toegevoegd.

  Bekijk bericht
 • Tijdelijk slecht bereikbaar i.v.m. storing telefooncentrale

  In verband met een telefoonstoring kan het zijn dat u ons tijdelijk niet telefonisch kunt bereiken. Wanneer dit het geval is verzoeken we u om een e-mail te sturen naar info@vanmosselvkv.nl of door dit contactformulier in te vullen, wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Excuses voor het tijdelijke ongemak.

  Bekijk bericht
 • Micra

  Nissan Micra pakt titel Private Leaseauto van het Jaar

  De volledig nieuwe Nissan Micra is bekroond tot Private Leaseauto van het Jaar. Consumenten die voor een aantrekkelijk, vast maandbedrag een nieuwe auto willen rijden, hebben aan de Micra de beste auto.

  Bekijk bericht
 • Nieuwe Nissan LEAF geeft elektrisch rijden een nieuwe lading

  De nieuwe LEAF staat vanaf januari 2018 in onze VKV Nissan showrooms. Vanaf oktober 2017 kunt u uw pre-order voor het nieuwe model plaatsen. Details hierover maakt Nissan binnenkort bekend.

  Bekijk bericht
 • VKV organiseert diverse activiteiten voor kinderen

  Na de zomer staan er een aantal mooie activiteiten op de agenda die we als Van Mossel VKV organiseren in samenwerking met onze partners. We bieden de (klein-) kinderen van onze klanten graag de mogelijkheid aan om deel te nemen aan deze activiteiten zoals een voetballen in het Sparta Stadion, een kartclinic of een mooie theatervoorstelling van Jochem van Gelder.

  Bekijk bericht
 • nissan zomercheck

  Gratis Nissan zomercheck en kans op zomercheque t.w.v. €2.000

  Bij VKV Nissan houden we van 1 juni tot en met 31 juli 2017 een grandioze Zomercampagne met veel voordeel en kans op prachtige prijzen. Tijdens de campagneweken kunt u uw Nissan optimaal laten voorbereiden op de zomer en maakt u kans op het winnen van een cheque van € 2.000,-.

  Bekijk bericht
 • VKV Auto van de maand | Nissan Pulsar

  De maand juli staat bij VKV in het teken van de Nissan PULSAR. Deze keer geen nieuw model, want de Pulsar gaat alweer een tijdje mee. Nissan introduceerde deze C-segment hatchback in 2014 als opvolger van de Nissan Almera. Ondanks dat het model al een tijdje mee gaat, is het niet één van de eerste modellen die je te binnen schiet bij Nissan. Daarom gaan we de PULSAR deze maand extra in de spotlight zetten.

  Bekijk bericht
 • Telefonische bereikbaarheid beperkt i.v.m. nieuwe telefooncentrale

  In verband met de overgang naar een nieuwe telefooncentrale kan het zijn dat u ons tijdelijk niet telefonisch kunt bereiken. Wanneer dit het geval is verzoeken we u om een e-mail te sturen naar info@vanmosselvkv.nl. Excuses voor het ongemak.

  Bekijk bericht
 • Van Mossel VKV steunt sportief talent

  Van Mossel VKV steunt wederom een groot autosport talent op weg naar de top. De 16-jarige Richard Verschoor komt dit seizoen uit voor het team van MP Motorsport in de Formule Renault 2.0 en zal dat doen in een raceauto die erg lijkt op die van Max Verstappen in de Formule 1.

  Bekijk bericht