Nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel nieuws.

 • VKV vrouwen in de Ladies Special Automobiel Management

  Vrouwen in de autobranche? Gelukkig zijn ze steeds minder zeldzaam. Ook bij Van Mossel zijn er steeds meer vrouwen te vinden in alle lagen van de organisatie. Lees nu de interviews met vier van onze vrouwelijke VKV collega’s: Roxana Schollen, Bianca Slotboom, Astrid Karthaus en Hanny Hulleman.

  Bekijk bericht
 • Nissan en Italdesign onthullen ultra-limited GT-R Prototype

  Nissan en Italdesign hebben een nieuw prototype gemaakt – de Nissan GT-R50 by Italdesign – in hun allereerste samenwerking. De unieke auto, gebaseerd op een Nissan GT-R NISMO-model uit 2018, herdenkt de 50-jarige jubilea van zowel de GT-R als Italdesign en zal volgende maand zijn debuut maken in Europa.

  Bekijk bericht
 • Kika

  Run voor Kika ter nagedachtenis aan collega Rene

  Vorig jaar is onze collega René van de Werken (VKV Waalwijk) helaas veel te jong overleden aan de gevolgen van kanker. De kinderen, vrienden en familie van René gaan op 24 juni dit jaar weer deelnemen aan de Run for KiKa in Rotterdam, ter nagedachtenis aan René. Om dit mooie initiatief te ondersteunen heeft Van Mossel een cheque t.w.v. €1.000 overhandigd.

  Bekijk bericht
 • Astrid Karthaus-Gravesteijn nieuwe brandmanager Nissan bij Van Mossel

  Astrid Karthaus-Gravesteijn is de nieuwe brandmanager binnen Van Mossel voor het merk Nissan. Karthaus-Gravesteijn is inmiddels 12,5 jaar werkzaam bij de Renault, Nissan, Dacia en INFINITI dealer en heeft in deze periode diverse functies bekleed.

  Bekijk bericht
 • Vacatures

  Kom jij werken bij Van Mossel? Bekijk onze vacaturepagina!

  Van Mossel zoekt met grote regelmaat naar nieuwe collega’s en lanceert daarom een nieuwe “werken bij VKV’ website. Naast het aanbod van onze actuele vacatures zijn er op de pagina ook video’s en interviews te vinden die meer vertellen over de ervaringen van onze eigen VKV’ers.

  Bekijk bericht
 • Xmotion

  Nissan onthult Xmotion concept

  Nissan onthulde deze week de Xmotion concept car. Een ontwerpverkenning voor een potentieel baanbrekende compacte SUV, voortbouwend op de lange geschiedenis van Nissan op het gebied van baanbrekende crossovers en SUV’s.

  Bekijk bericht
 • Van Mossel valt dubbel in de prijzen bij Online Dealer Awards

  Van Mossel heeft twee prijzen gewonnen bij de Online Dealer Awards. In de categorie ‘Beste dealersite’ mocht Van Mossel zowel de vakjuryprijs als de publieksprijs in ontvangst nemen.

  Bekijk bericht
 • Kans op nieuwe Nissan Micra met Nissan Wintercheck

  Nissan-rijders kunnen vanaf 25 november bij onze VKV Nissan vestigingen terecht voor de jaarlijkse Nissan Wintercheck. Daarmee maken zij ook kans op een nieuwe Nissan MICRA.

  Bekijk bericht
 • Van Mossel genomineerd voor Online Dealer Awards!

  Vandaag zijn door de vakjury alle genomineerden voor de Online Dealer Awards bekend gemaakt. Van Mossel is genomineerd voor twee categorieën: Beste Dealersite en Beste Online Leadopvolging. In deze categorieeen strijdt Van Mossel met nog 7 andere genomineerden en maken zij kans op zowel een vak- als een publieksprijs.

  Bekijk bericht
 • Nissan op Tokyo Motor Show 2017

  Nissan pakt uit op de Tokyo Motor Show (27 oktober tot 5 november) met twee spraakmakende conceptmodellen. De Nissan IMx Concept is een crossover met een 100% elektrische aandrijflijn en kan volledig autonoom rijden. De LEAF NISMO Concept toont aan dat EV-technologie en NISMO-sportiviteit uitstekend samengaan.

  Bekijk bericht