Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Nissan nieuws.

Astrid Karthaus-Gravesteijn nieuwe brandmanager Nissan bij Van Mossel

Astrid Karthaus-Gravesteijn is de nieuwe brandmanager voor het merk Nissan binnen Van Mossel. Karthaus-Gravesteijn is inmiddels 12,5 jaar werkzaam bij de Renault, Nissan, Dacia en INFINITI dealer en heeft in deze periode diverse functies bekleed. Zo is zij onder andere service adviseur en after sales manager geweest bij VKV Rotterdam Alexander en was zij tot voor kort onderdeel van het fleetsales team als accountmanager zakelijke markt. De ruime sales en after sales ervaring die zij in deze periode heeft opgedaan gaat ze nu toepassen als brandmanager Nissan binnen Van Mossel.

Groei Nissan
De functie van brandmanager Nissan is een nieuwe functie die het groeiende belang van Nissan binnen Van Mossel onderstreept. In haar nieuwe rol zal Karthaus-Gravesteijn de Nissan vestigingen coachen en ondersteunen op zowel sales als after sales gebied, daarnaast wordt zij het aanspreekpunt voor de importeur. Deze taken werden tot op heden uitgevoerd door sales directeur Bas Bijl en after sales directeur Huibert van Zanten. Zij zullen Karthaus-Gravesteijn actief begeleiden in haar nieuwe functie en blijven eindverantwoordelijk voor Nissan.

“De ruime ervaring die Astrid heeft op zowel sales als after sales gebied zorgt voor een zeer sterke basis als brandmanager. In de periode dat ze bij ons werkzaam is heeft ze bewezen afdelingen en mensen te kunnen laten groeien. Nissan is momenteel hard aan het groeien binnen ons bedrijf en we weten zeker dat Astrid voor een verdere groei in volume en kwaliteit gaat zorgen”, aldus Huibert van Zanten.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht