Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Nissan nieuws.

Dé nieuwe Nissan Juke, de coupé crossover van Nissan

De originele Nissan JUKE doorbrak met zijn unieke stijl alle conventies. Nu staat de nieuwe Nissan JUKE in de startblokken om opnieuw alles wat u denkt te weten van compacte SUV’s in een ander licht te stellen.

TRENDSETTER PUR SANG

Scherpe lijnen, intense lichten, intrigerende designaccenten, 19 inch lichtmetalen velgen en een onderscheidend zwevend dak. Hij ziet er gedurfd uit en zijn strakke aerodynamische lijnen snijden door de lucht voor brandstofefficiëntie en een stille rit. Bent u klaar om een statement te maken? Het toonaangevende design van de nieuwe Nissan JUKE is absoluut uniek op de weg.

GLOEDNIEUWE KENMERKENDE LED-KOPLAMPEN

Aan de kant! Het iconische design van de voorkant, dat kan alleen maar de nieuwe Nissan JUKE zijn. Door het gebruik van LED-verlichting komt de beleving dichter bij natuurlijk daglicht, dat vergroot de zichtbaarheid van de bestuurder.

ICONISCHE VORM VAN DE LED-ACHTERLICHTEN

De LED-achterlichten van de nieuwe Nissan JUKE hebben een kenmerkend Nissan ‘Boomerang’ design waar u zeker niet onopgemerkt mee voorbij rijdt. Dankzij de felle LED-lampen kan het overige verkeer u beter zien, dus ze zijn net zo veilig als stijlvol. De achterspoiler in eendenstaartmodel geeft de nieuwe Nissan JUKE niet alleen meer attitude, maar is ook nog eens aerodynamisch.

UW PERSOONLIJKE RUIMTE

Het revolutionaire design van de nieuwe New Nissan JUKE doet qua interieur denken aan een cockpit. Met het ‘Gliding Wing’ design en zwevende instrumentenpaneel bent u in de nieuwe Nissan JUKE altijd het middelpunt van sensationele prestaties. Geavanceerde technologie ligt intuïtief aan uw vingertoppen. Hoofdsteunen worden uw eigen persoonlijke geluidsstudio. De ergonomische sportstoelen zorgen voor optimale stabilisatie. En dan is hij ook nog eens ruim, goed doorlucht en biedt geweldige zichtbaarheid.

ALLES WAT U NODIG HEBT BINNEN HANDBEREIK

Technologie onder uw controle. Het heldere, scherpe 8 inch touchscreen van de nieuwe Nissan JUKE is uw communicatiecentrum waarmee u geïnformeerd wordt, verbonden blijft en grip houdt op uw wereld.

RECHT ONDER UW OGEN

Gestuurd door sensatie. Het 7 inch Advanced Drive-Assist Display geeft u alle informatie die u nodig heeft met een boordcomputer, routebeschrijvingen van de navigatie, audio en nog veel meer. Het heldere en makkelijk af te lezen scherm is perfect geplaatst zodat u uw ogen nauwelijks van de weg hoeft te halen. 

Uw interesse gewekt? De nieuwe Nissan JUKE staat in november bij Van Mossel in de showroom! Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen?

Ontvang het laatste NISSAN JUKE nieuws

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht