Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Nissan nieuws.

nissan zomercheck

Gratis Nissan zomercheck en kans op zomercheque t.w.v. €2.000

Bij VKV Nissan houden we van 1 juni tot en met 31 juli 2017 een grandioze Zomercampagne met veel voordeel en kans op prachtige prijzen. Tijdens de campagneweken kunt u uw Nissan optimaal laten voorbereiden op de zomer en maakt u kans op het winnen van een cheque van € 2.000,-.

Een goede inspectie van de auto voor de vakantie voorkomt onaangename verrassingen. Daarom houdt Nissan ook dit jaar weer de jaarlijkse Zomercampagne. Dit jaar met als thema ‘Geniet samen met Nissan van de zomer’. Tussen 1 juni en 31 juli bent u van harte welkom voor de uitgebreide Nissan E-Check.

Jaar lang gratis Nissan Pechhulp

Uw auto wordt dan door de onze Nissan monteurs vakkundig gecontroleerd op alle vitale punten, zodat u veilig en onbezorgd met de auto op vakantie kan gaan. En die controle is helemaal gratis. Indien onverhoopt onderhoud of reparatie aan uw Nissan nodig blijkt te zijn, ontvangt du na uitvoering daarvan een jaar lang Nissan Pechhulp in veertig Europese landen, ook gratis!

Goed werkende airco voor maximaal comfort

Op vakantie zit u niet te wachten op een defecte airco. Voor slechts 9,95 euro* controleren we of de airconditioning technisch in orde is. Een goed werkende airco is niet alleen prettiger en veiliger op een warme zomerdag, het is ook beter voor de gezondheid. Heeft ut een Nissan+ Card, dan is de Airco-check zelfs gratis. Ook krijgt u korting op ruitenwisserbladen**. En zijn nieuwe banden nodig, dan profiteert u van 25% bandenkorting.

Fraaie prijzen te winnen

Nissan geeft het thema van de Zomercampagne extra betekenis met prachtige prijzen. De hoofdprijs is een zomercheque van € 2.000,-.

* Voor auto’s van 0-5 jaar
** Voor auto’s ouder dan 5 jaar

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht