Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Nissan nieuws.

Kom naar de start van de Nissan Electric Club

Op dinsdagmiddag 22 maart vieren we de start van de Nissan Electric Club in onze showroom op de Schepenbergweg 43 in Amsterdam. Hiervoor willen we alle Nissan LEAF rijders van harte uitnodigen!

We vieren dan ook de 5e verjaardag van de Nissan LEAF in Nederland en de komst van de LEAF 30 kWh. Maarten Steinbuch, dé Nederlandse EV-professor, zal ons die middag bijpraten over de toekomst van elektrisch rijden. Hoe ziet de wereld van elektrisch rijden eruit als de Nissan LEAF zijn 10e verjaardag viert? Héél elektrisch natuurlijk!

Wilt u erbij zijn? Meld u dan aan op deze website.

Nissan Electric Club
Waarom een Nissan Electric Club? Heel simpel: zo willen we rijders van elektrische Nissans samenbrengen om informatie, tips en ervaringen uit te wisselen. En om een helder licht te laten schijnen over alles wat er over elektrische auto’s wordt gezegd en geschreven, om kopers te adviseren en om te praten met beheerders van (snel)laadpalen. Kortom, we willen de Nissan EV-rijders een stem geven.

Gratis lidmaatschap
Meer informatie kunt u vinden op http://nissanelectricclub.nl/. Hier kunt u uzelf ook geheel gratis aanmelden als lid. Zowel rijders van een elektrische Nissan als supporters van elektrisch rijden zijn welkom.

Het programma van deze dag is als volgt:

16.00-16.30 uur Ontvangst en inloop
16.30-16.40 uur Welkomstwoord
16.40-16.55 uur Maarten Steinbuch
16.55-17.05 uur Nissan Electric Club
17.05-17.45 uur Borrel

Zien we u op dinsdag 22 maart in onze showroom?

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht