Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Nissan nieuws.

Nieuwe MICRA Exclusive Tour komt naar VKV Nissan

Bent u ook zo nieuwsgierig naar de gloednieuwe Nissan MICRA? Binnenkort staat VKV Nissan volledig in het teken van de Nieuwe MICRA Exclusive Tour! U bent dan van harte welkom om als een van de eersten in Nederland de nieuwe Nissan MICRA te bewonderen.

Met ruim 7 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd, staat de vijfde generatie MICRA nu in de startblokken om de wereld opnieuw te veroveren. De nieuwe Nissan Micra is langer, breder en lager dan ooit tevoren. Met zijn gedurfde design, strak gestroomlijnde exterieur, toonaangevende technologie in zijn klasse en uitstekende behendigheid tijdens iedere rit, biedt de Nissan MICRA een inspirerende rijervaring.

We nodigen u graag uit voor de exclusieve voorpremière van de nieuwe Nissan MICRA. Tijdens de nieuwe MICRA Exclusive Tour is er uitgebreid gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe MICRA.

  • VKV Rotterdam – 21 februari
  • VKV Amsterdam – 11 maart
  • VKV Gorinchem – 14,15, 16 maart
  • VKV Tiel – 13, 14, 15 maart

Voor de snelle beslissers hebben we een spectaculaire actie. Wie nu een MICRA met BOSE® Personal® Audiosysteem (optioneel op ACENTA & N-CONNECTA, standaard op TEKNA), bestelt, kan thuis alvast genieten van het prachtige BOSE geluid via het BOSE Wave® SoundTouch® IV systeem ter waarde van € 799,-.

De nieuwe Nissan MICRA is leverbaar vanaf € 15.190,-. Leasen kan al vanaf € 395,- per maand en met de nieuwe dCi 90 dieselmotor (of IG-T 90 benzinemotor) heeft de leaserijder 22% bijtelling voor privé-gebruik.

Bekijk actie
Ga naar overzicht

Deel dit
bericht