Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Nissan nieuws.

Nissan introduceert LEAF 2.ZERO EDITION voor € 34.990

  • Zeer complete uitvoering, 378 km bereik (NEDC), vanaf € 47 netto bijtelling per maand
  • Icoon van Intelligent Mobility: met ProPILOT, e-Pedal en Around View Monitor
  • LEAF 2.ZERO EDITION beperkt leverbaar tegen introductieprijs: € 34.990
  • Vanaf 2 oktober te bestellen bij VKV Nissan, levering februari 2018
  • Eerste 150 klanten ontvangen € 1.000 Fastned-tegoed

VKV Nissan start de verkoop van de nieuwe LEAF met een speciale introductieversie, de LEAF 2.ZERO EDITION. Deze zeer complete uitvoering kost € 34.990. Vanaf heden is de auto te bestellen. De levering start in februari 2018.

ProPILOT
De LEAF 2.ZERO EDITION is voorzien van Nissans nieuwste technologieën op het gebied van Intelligent Mobility. Zoals ProPILOT, waarmee de auto gedeeltelijk autonoom kan rijden op de snelweg, ideaal in fileverkeer. Tevens is de LEAF uitgerust met het vernuftige e-Pedal. Hierdoor kan de bestuurder de auto met één pedaal bedienen. Ook de Intelligent Around View Monitor ontbreekt niet. Daarmee is de nieuwe LEAF de meest geavanceerde Nissan die nu leverbaar is.

5.000 snelladers
Dankzij de technologieën en elektrische aandrijving is autorijden relaxter, makkelijker en veiliger dan ooit. Nissan introduceert daarmee een nieuwe manier van autorijden. De 110 kW (150 pk) e-motor en het koppel van 320 Nm vanaf 0 toeren per minuut zorgen op hun beurt voor een soepele en ongekend stille rijervaring. De nieuwe Nissan LEAF heeft een 40 kWh-batterij die zorgt voor 378 kilometer bereik (NEDC). Dankzij het netwerk van meer dan vijfduizend Chademo-snelladers in Europa zijn ook langere ritten geen probleem.

Introductieversie
De LEAF 2.ZERO EDITION heeft ook een Comfort Pack met verwarmbare stoelen en een verwarmbaar stuur. Apple CarPlay en Android Auto zorgen voor maximale connectiviteit en zijn te bedienen vanaf het 7-inch TFT-kleurenscherm. De speciale introductieversie heeft daarnaast lichtmetalen 17-inchwielen en is leverbaar in twee metallic kleuren: Spring Cloud en Brillant Black.

Met de prijs van € 34.990 zet Nissan de complete LEAF 2.ZERO EDITION scherp in de markt. Zakelijk rijders profiteren van 4 % bijtelling, wat neerkomt op slechts € 47 euro per maand netto (40,85 % IB).

Interesse in de nieuwe Nissan LEAF?
Heeft u interesse in de 100% elektrische Nissan LEAF met een actieradius van maar liefst 378 kilometer? Vul dan dit formulier in en we houden u op de hoogte van de nieuwe Nissan LEAF.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht