Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Nissan nieuws.

N-TEC

Nissan N-TEC: Eye-catching design en hoogwaardige technologie

Speciale N-TEC-versies van MICRA, QASHQAI en X-TRAIL

Nissan trapt 2020 stijlvol af met de introductie van luxueuze N-TEC-versies van de populaire Nissan MICRA, QASHQAI en X-TRAIL. Elke uitvoering kenmerkt zich door zwarte in- en exterieurdetails en diverse Nissan Intelligent Mobility-innovaties. De oplage van de N-TEC-modellen is gelimiteerd om klanten meer exclusiviteit te bieden.

Nissan QASHQAI N-TEC

De Nissan QASHQAI N-TEC valt op dankzij de in zwart uitgevoerde 19-inch lichtmetalen wielen en koplampen met donkere behuizing. De kleur zwart keert aan de binnenzijde van de auto terug op de met PVC/Alcantara® afgewerkte stoelen. Aan technologie geen gebrek, want Nissan rust deze uitvoering uit met het geavanceerde ProPILOT-systeem en Intelligent Park Assist. Dit zijn systemen die normaliter alleen op de QASHQAI Tekna leverbaar zijn. Om het rijplezier verder te vergroten, is de QASHQAI N-TEC uitgerust met het NissanConnect-infotainmentsysteem met ondersteuning van Apple CarPlay®.

Nissan X-TRAIL N-TEC

Voor klanten met behoefte aan nog meer ruimte is er de avontuurlijke Nissan X-TRAIL. Deze is verkrijgbaar met vijf of zeven zitplaatsen en met voorwiel- of vierwielaandrijving. De exclusieve N-TEC-uitvoering heeft onder andere stoere 18-inch lichtmetalen wielen, een in zwartchroom uitgevoerde V-motion-grille, metallic lak én in hoogglans zwart gespoten dakrails en zijspiegelkappen. Ook opvallend zijn de instaplijsten met verlichte N-TEC-belettering. Op de diesel uitvoering is ProPILOT aanwezig in combinatie met een automatische transmissie als aanvulling op het beproefde Safety Shield-pakket.

Nissan MICRA N-TEC

Het laatste lid van de N-TEC-familie is de populaire Nissan MICRA. De N-TEC-uitvoering is gebaseerd op de Acenta. Aangevuld met zwarte 17-inch lichtmetalen wielen, hoogglans zwarte details, privacy glas en mistlampen vóór. Extra gebruiksgemak biedt het NissanConnect-infotainmentsysteem met geïntegreerde navigatie en ondersteuning van Apple CarPlay®. Parkeersensoren achter zorgen voor extra gemoedsrust tijdens achteruit inparkeren. Tot de veiligheidsuitrusting behoort het geavanceerde remsysteem Intelligent Emergency Braking dat continu in de gaten houdt welke objecten zich voor de auto bevinden, een waarschuwing geeft als een aanrijding dreigt en automatisch remt om een botsing te (helpen) voorkomen.

De exclusieve N-TEC-uitvoeringen van de Nissan QASHQAI en X-TRAIL zijn per direct te bestellen. Bekijk hier onze acties op de Nissan QASHQAI en de Nissan X-TRAIL. U bent natuurlijk altijd van harte welkom in één van onze showrooms.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht