Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Nissan nieuws.

Nissan NOTE nu verkrijgbaar in Black Edition

De nieuwe Nissan NOTE Black Edition levert de perfecte mix van gebalanceerde schoonheid en optimale functionaliteit. Het zwart gepolijste exterieur-stijlpack siert deze gelimiteerde editie, waarin een hoogwaardig zwart interieur en optionele geavanceerde Nissan-technologieën het geheel afronden en uw rit comfortabel maken.

Exterieur
Een zwarte dakspoiler, 16″ zwarte lichtmetalen velgen en zwarte interieurbekleding decoreren de vloeiende lijnen van de Nissan NOTE Black Edition met donkere stijl en elegantie. Het contrast van het zwart sluit aan op de carrosserie van de auto en maakt in combinatie met een glanzende afwerking een opvallend en geraffineerd design statement.

Innerlijke schoonheid
Het stijlvolle interieur van de Nissan NOTE Black Edition combineert zwarte bekleding met een onverwachte hoeveelheid ruimte voor een leuke, comfortabele en praktische rit voor u en uw passagiers.

note_black_edition_interior_jpg_ximg_l_full_m_smart

Niet alleen mooi van buiten
Naast het opvallende design zorgt de Nissan NOTE Black Edition dankzij optionele rijtechnologieën voor een optimale ervaring. De ruitenwissers en de koplampen worden automatisch geactiveerd, waardoor u een veiliger gevoel krijgt. NissanConnect navigatiesysteem met MapCare zal ervoor zorgen dat u soepel van A naar B komt.

 

 

 

 

 

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht