Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Nissan nieuws.

Xmotion

Nissan onthult Xmotion concept

Nissan onthulde deze week de Xmotion concept car. Een ontwerpverkenning voor een potentieel baanbrekende compacte SUV, voortbouwend op de lange geschiedenis van Nissan op het gebied van baanbrekende crossovers en SUV’s.

Met zijn werelddebuut tijdens de internationale autoshow in Detroit in 2018, combineert de zespersoons, drie rijen tellende Nissan Xmotion (uitgesproken als “cross motion”) concept de Japanse cultuur en traditioneel vakmanschap met moderne gebruiksgemak en de nieuwe generatie Nissan Intelligent Mobiliteitstechnologie.

“In het Xmotion-concept verkenden we de meer robuuste en krachtige kant van Nissan Intelligent Mobility. Krachtige vormen en verhoudingen worden, bij nadere beschouwing, in contrast geplaatst met aspecten van traditioneel Japans vakmanschap, uitgedrukt op een eigentijdse manier”zei Alfonso Albaisa, senior Vice President of Global Design bij Nissan Motor Co., Ltd. “De combinatie van westerse en oosterse concepten van het exterieur gaat verder binnen de Xmotion, waar geavanceerde connectiviteit en autonome technologieën zich vermengen met moderne Japanse digitale kunst en cultureel vakmanschap. Op het eerste gezicht lijkt de Xmotion een ​​minimale designtaal te hebben, maar een nadere blik onthult details die dit concept uitzonderlijk maken. ”

 

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht