Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel VKV Nissan nieuws.

Doe de Nissan Wintercheck bij VKV Nissan

We hebben alweer een aantal keer nachtvorst gehad. Is uw Nissan al klaar voor de winter? Wij zien het als onze taak om u als Nissan rijder veiligheid te bieden tijdens de gladde en donkere wintermaanden. Immers, onze klanten verdienen het fijne en zekere gevoel dat hun Nissan optimaal presteert, ook in de winter!

Doe de Nissan wintercheck
Onze Nissan monteurs zijn gespecialiseerd en getraind in het onderhouden van uw Nissan. Zij staan altijd voor u en uw auto klaar. Maak daarom gebruik van de Nissan Wintercheck, die volledig in het teken staat van het controleren van alle essentiële punten die te maken hebben met de veiligheid, betrouwbaarheid en comfort van uw Nissan. De Nissan Wintercheck kost slechts € 9,95.

Kies voor veiligheid, kies voor zekerheid en laat uw Nissan door ons uitstekend voorbereiden op het winterseizoen. Wij hebben ook aantrekkelijke aanbiedingen op producten die de veiligheid in de winter verhogen. Zo ontvangt u korting op winterbanden en 10% korting op winter gerelateerde accessoires. Maak dus snel een afspraak bij uw VKV Nissan vestiging. Dit kunt u uiteraard telefonisch doen, maar ook online. Klik daarvoor op de onderstaande button en plan direct uw afspraak in, dit kan 24 uur per dag en 7 dagen per week.

Maak een afspraak

Wij wensen u een fantastische winter toe en heten u graag warm welkom in één van onze vestigingen.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht