Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Nissan nieuws.

Overname Autobedrijf Hoeke Nissan door Van Mossel Automotive Groep

Van Mossel Automotive Groep heeft een overeenkomst bereikt met Autobedrijf Hoeke Nissan in Hoofddorp. De transactie wordt medio november dit jaar afgerond.

Strategische aanvulling in regio Groot Amsterdam
Van Mossel Automotive Groep wordt hiermee verantwoordelijk voor het automerk Nissan binnen de regio Groot-Amsterdam met een vestiging in Amsterdam-Zuidoost en dan nu in Hoofddorp. Met de overname neemt Van Mossel Automotive Groep ook alle medewerkers over die er werkzaam zijn.

Patrick Hoeke blijft als vestigingsdirecteur verantwoordelijk. “Al meer dan 35 jaar biedt ons automobielbedrijf volledige service aan een grote en trouwe klantenkring, variërend van particulieren, kleine zelfstandigen en wagenparken van grote bedrijven. In deze voor iedereen lastige en uitdagende tijden vinden wij het belangrijk om met deze stap het merk Nissan, de service en werkgelegenheid te borgen in de regio Haarlemmermeer / Schiphol.

Het vertrouwen wat onze klanten ons al  35 jaar gunnen, verwachten wij ook in de toekomst waar te kunnen maken, zeker nu we als onderdeel van mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Groep verdergaan. Continuïteit, een enorm aanbod van mobiliteitsdiensten en de beste service heeft ons doen besluiten om ons bij dit trotse familiebedrijf te voegen en verder te gaan als Van Mossel Nissan Hoofddorp”.

Eric Berkhof voegt hieraan toe: “Wij zijn zeer verheugd met de keuze die de familie Hoeke heeft gemaakt en vanaf medio november verwelkomen wij graag alle medewerkers en klanten, die uiteraard nog steeds de persoonlijke aandacht en service krijgen zoals ze het gewend waren.”

Over Van Mossel Automotive Groep
De Van Mossel Automotive Groep is in ruim 70 jaar tijd uitgegroeid tot een topspeler binnen de automotive van Nederland. In totaal telt Van Mossel Automotive groep –inclusief de recent aangekondigde Belgische acquisitie – ruim 250 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Van Mossel Automotive Groep is dealer van de merken Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, Audi, SEAT, ŠKODA, Peugeot, Citroën, DS, Hyundai, Kia, Jaguar, Land Rover, Ford, Opel, Mercedes-Benz, smart, Fuso, Fiat, Fiat Professional, Abarth, Alfa Romeo, Jeep, Renault, Dacia, Nissan, Mitsubishi, MG, Cadillac, Chevrolet, Corvette, Maxus, Suzuki, Volvo, Polestar en Isuzu. Verder exploiteert zij 7 (Mega) Occasion- vestigingen en heeft zij een eigen landelijk opererende keten van schadeherstelbedrijven. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak, zoals verzekeringen, financieringen en carrosseriebouw, belettering of inrichting van bedrijfswagens. International Car Lease Holding, met een wagenpark van ruim 90.000 voertuigen en behorend tot de top 5 van leasemaatschappijen van Nederland, maakt ook deel uit van de Van Mossel Automotive Groep. De onderliggende labels zijn Van Mossel Autolease, Van Mossel Privé Lease, Direct Lease, Westlease en J&T Autolease. Met ruim 4.000 medewerkers realiseert de groep een omzet van ruim € 3 miljard op jaarbasis.

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht