Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Nissan nieuws.

VKV Auto van de maand | Nissan Pulsar

De maand juli staat bij VKV in het teken van de Nissan PULSAR als “VKV Auto van de maand”. Deze keer geen nieuw model, want de Pulsar gaat alweer een tijdje mee. Nissan introduceerde deze C-segment hatchback in 2014 als opvolger van de Nissan Almera. Ondanks dat het model al een tijdje mee gaat, is het niet één van de eerste modellen die je te binnen schiet bij Nissan. Daarom gaan we de PULSAR deze maand extra in de spotlight zetten.

Wat weten we al over de Nissan PULSAR? Het is dus een hatchback in het C-segment. Een echte gezinsauto waarbij veel aandacht is gegeven aan functionaliteit en efficiëntie. Dat betekent veel ruimte, goed zicht en een efficiënte laadruimte. Maakt dit het een saaie auto? Nee, want gelukkig is er ook gedacht aan het design. De PULSAR is strak vormgegeven, heeft stijlvolle chromen koplamp units en heeft een sportieve uitstraling.

Uitvoeringen Nissan PULSAR

De PULSAR is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen zoals de Visia, Acenta, N-Connecta en Tekna. Daarnaast heeft Nissan nog een aantal bijzondere uitvoeringen, zoals de sportieve PULSAR GT, PULSAR N-VISION en voor de zakelijke rijder de PULSAR Business Edition. De Business Edition kunt u leasen vanaf €379,- per maand.

 

 

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht