Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel Nissan nieuws.

VKV-technicus strijdt om titel ‘beste autotechnicus van Europa’

  • Nissans zoektocht naar beste autotechnicus van Europa nadert ontknoping
  • Drie Nederlanders geplaatst voor finale, waaronder André Schipper van VKV Amsterdam
  • NISTEC-finale vindt plaats op 13 september 2016 in Parijs
  • Dion Boomaars Nederlandse kampioen NISTEC 2016

De zoektocht naar de beste Nissan-technicus van 2016 nadert zijn ontknoping. In september vindt de Europese finale van deze NISTEC competitie (Nissan International Service Technical Contest) plaats in Parijs. Nissan Nederland vaardigt drie uitstekende Nissan-technici af naar de eindstrijd. Dion Boomaars mag zich daarnaast Nederlands kampioen NISTEC 2016 noemen.

Drie finalisten
NISTEC is een wereldwijde competitie voor Nissan-technici waarbij de deelnemers worden beoordeeld op hun praktijk- en theoriekennis van Nissan-modellen. Vrijdag 1 juli vond de Nederlandse NISTEC finale plaats. De finale is gewonnen dooor Dion Boomaars die zich Nederlands kampioen NISTEC 2016 mag noemen. Dion Boomaars (Leendert van den Born Breda), André Schipper (VKV Amsterdam) en Danny Vos (Auto Sturm BV) lieten tijdens verschillende praktijktests in Nederland zien over uitstekende vaardigheden en kennis te beschikken. Het drietal vertegenwoordigt Nederland tijdens de Europese NISTEC-finale op 13 september 2016 in Parijs.

Voorrondes
In Nederland namen meer dan honderd monteurs deel aan de voorrondes van de 2016-editie van de NISTEC-competitie. Zij kregen online een aantal technische cases voorgelegd die naar eigen inzicht opgelost moesten worden. De tien beste technici streden op 1 juli in Nieuwegein tijdens een aantal praktijktests om de titel NISTEC KAMPIOEN NEDERLAND 2016. Deze praktijktests werden nauwkeurig door een vakjury beoordeeld.

Van Mossel is er trots op dat onze collega André Schipper zich gekwalificeerd heeft voor de Europese finale en we wensen hem natuurlijk heel veel succes tijdens de NISTEC finale op 13 september!

 

Ga naar overzicht

Deel dit
bericht