Het laatste nieuws

Altijd op de hoogte van het laatste Van Mossel VKV Nissan nieuws.

Zorgeloos de zomer tegemoet met gratis Nissan Zomercheck

VKV Nissan staat van 1 juni tot en met 31 juli 2016 weer in het teken van de Nissan Zomercampagne. Tijdens de campagneweken kunnen Nissan-rijders hun auto optimaal laten voorbereiden op de zomer met de gratis Nissan E-Check en de voordelige Airco-check.

Onvoorbereid op vakantie gaan, kan leiden tot onaangename verrassingen. Daarom organiseert Nissan ook dit jaar weer de jaarlijkse Zomercampagne. Tussen 1 juni en 31 juli a.s. zijn Nissan-rijders van harte welkom voor de uitgebreide Nissan E-Check.

De auto wordt dan door de Nissan-technici met behulp van de meest geavanceerde apparatuur vakkundig gecontroleerd op alle vitale punten, zodat de Nissan-rijder veilig en onbezorgd met de auto op vakantie kan gaan. En die controle is helemaal gratis. Indien onverhoopt onderhoud of reparatie aan de Nissan nodig blijkt te zijn, ontvangt de eigenaar na uitvoering daarvan een jaar lang Nissan Assistance in veertig Europese landen, ook gratis!

Binnenkort op weg naar het zonnige Zuid-Europa? Een goed werkende airco is niet alleen prettiger en veiliger op een warme zomerdag, het is ook beter voor de gezondheid. Voor slechts € 9,95 controleert VKV Nissan of de airconditioning technisch in orde is. Voor Nissan-rijders met een Nissan+ Card is de Airco-check zelfs gratis.

Plan afspraak
Ga naar overzicht

Deel dit
bericht