Nissan High Performance Center

Van Mossel Nissan in Amsterdam is hét Nissan High Performance Center (NHPC) van Nederland. Het Nissan High Performance Center richt zich puur op de Nissan supercars. Hieronder vallen de Nissan GT-R, de Nissan 370Z en de Nissan 370Z Roadster.

Wij zijn gespecialiseerd in het verkopen, onderhouden en personaliseren van de Nissan supercars. Onze monteurs zijn speciaal opgeleid voor het onderhoud aan deze Nissan modellen. Het onderhoud van de Nissan GT-R en de 370Z vergt behoorlijk wat specialistische kennis en apparatuur. Dit is ons specialisme en daarom bent u bij ons aan het juiste adres! Naast de High Performance monteurs zijn ook onze verkopers en service medewerkers gespecialiseerd in de Nissan supercars. Samen met u stellen we uw droomauto samen! Wat dacht u bijvoorbeeld van een gepersonaliseerd interieur, speciale velgen of een exclusief uitlaatsysteem? Ons Nissan High Performance Center team in Amsterdam staat voor u klaar.

Nismo | Nissan Performance
Nismo staat voor Nissan Motosports en is in de jaren 80 door Nissan opgericht met als doel het specialiseren in de competitieve autosport. Wat doet Nismo nu precies? Nismo bouwt de bestaande Nissan modellen om naar een echte raceauto. Wat dacht u bijvoorbeeld van de MICRA Nismo, JUKE Nismo, LEAF Nismo, 370Z Nismo of GT-R Nismo? Deze sportuitvoeringen zijn echt ware pronkstukken uitgerust met de meest moderne High Performance onderdelen.

Naast het omvormen van bestaande Nissan modellen speelt Nismo ook een grote rol in de autosport in bijvoorbeeld de Super GT Cup, de FIA World Endurance Championship en de V8 Supercar Cup. Ook heeft Nismo een grote bijdrage geleverd aan de inmiddels bekende Nissan GT Academy. Nismo kan ook van alles voor u betekenen. De Nismo onderdelenlijn is namelijk beschikbaar voor de particuliere markt waardoor u uw Nissan uit kunt rusten met deze High Performance parts. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Nismo spoiler, uitlaat of spruitstuk? Bovendien zijn zelfs het Nismo interieur en talloze accessoires voor uw Nissan beschikbaar. Kom gerust eens langs om alle mogelijkheden te bespreken!

Afspraak maken

Nissan GT-R 26 Nissan 370Z 3