You+Nissan

You Nissan

You+Nissan is speciaal voor u ontworpen om het maximale uit uw Nissan te halen. You+Nissan garandeert een unieke ervaring, met buitengewone klantenservice en advies over het eenvoudig gebruik en onderhoud van uw Nissan. Daarnaast biedt het ook speciale aanbiedingen en exclusieve toegang tot boeiende evenementen. Profiteer van innovatieve functionaliteiten en krijg antwoord op al uw vragen via een van onze contactpunten.

Registreer voor You+Nissan

Openen vanuit elk apparaat
Uw persoonlijke omgeving is beschikbaar via een app voor uw desktop of mobiele apparaten, beschikbaar in de iTunes en de Android app stores.

Uw Nissan beheren
U kunt via het platform uw Nissan(s) beheren en alle gerelateerde informatie bekijken, zoals offertes en online geplande onderhoudsbeurten, beheer van verbonden diensten, navigatie-updates en nog veel meer.

Word beloond
Wij vinden dat u als Nissan-eigenaar beloond moet worden. Daarom geven we u de kans om u aan te melden voor exclusieve toegang tot allerlei geweldige evenementen, VIP-ervaringen en diensten.

Nissan driver guide app
Ontdek uw Nissan op uw smartphone of tablet. Krijg toegang tot de volledig elektronische versie van de Quick Reference Guide en zie de uitleg voor de verschillende dashboardlampjes meteen op uw scherm dankzij augmented reality-technologie.

App store Google Play