Van Mossel Tour Route Van Mossel Tour Route

Qashqai To Go
nu voor € 32.600,-

Inclusief: glazen dak, 18" lichtmetalen
velgen, trekhaak, fietsendrager en hotelovernachting*

Ontdek de Qashqai
Interieur
Koplampen

PLAN UW FIETSROUTE

Laat u inspireren door één van deze fietsroutes waar u
eenvoudig met uw nieuwe Qashqai To Go naar toe rijdt.

Gelderland Betuweroute - 49 km

Fiets in deze route door Culemborg, de 'vrijstad' en bekijk in Rijswijk de typische dijkwoningen. Kasteel Soelen is een must see en dateert uit 1395 en bevat een restant van een 15e-eeuwste hoektoren.

Noord-Holland Langs Rembrandts Amstel - 27 km

Rembrandt legde veel schilderachtige landschappen vast die te vinden zijn langs de Amstel, richting Ouderkerk. Ze tonen het alledaagse leven. Tijdens deze fietsroute fietst u langs de geliefde Amstelroute en stopt u waar Rembrandt ook stopte om te tekenen.

Zuid-Holland Lek en IJssel-route - 44 km

Onvlucht de drukte van de stad door te fietsen langse de Hollandsae Ijssel. De molens van Kinderdijk worden natuurlijk niet overgeslagen. Goed om te weten: het voet- en fietsveer tussen Lekkerkerk en Nieuw-Lekkerland vaart niet op zondag!

  • PLAN PROEFRIT

  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

© 2020 - Alle rechten voorbehouden. * De Qashqai To Go is gebaseerd op een Nissan Qashqai 1.3 DIG-T 140 N-connecta RRC inclusief designpack, metallic lak, vaste trekhaak, 7 polige trekhaakkabelset en een 7-polige fietsendrager voor 2 fietsen. De hotelovernachting bestaat uit een cadeaubon ‘Heerlijk logeren’ via Gift for you. Getoond model en accessoires wijken af van actiemodel Qashqai To Go.

De genoemde vanaf prijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief kortingen, onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Getoond model verkrijgbaar tegen meerprijs. Alle wijzigingen voorbehouden aan Nissan NL.

Het genoemde voordeel is alleen geldig op geselecteerde voorraadmodellen. De actie geldt zo lang de voorraad strekt. Op = op. De actieperiode loopt van 15 juli 2020 tot en met 31 juli 2020 met een uiterste registratiedatum van 31 augustus 2020. De actie geldt alleen bij particuliere aanschaf. Informeer voor een scherp zakelijk aanbod bij uw verkoopadviseur.