Onze ruime voorraad Zoek hier naar de auto van uw keuze

Uitgebreid zoeken

Bij Van Mossel Renault, Dacia en Nissan hebben we altijd een zeer uitgebreid aanbod occasions, demonstratie modellen en nieuwe voorraadmodellen. Ook is er altijd een gevarieerd aanbod occasions van andere automerken.

Het is bij Van Mossel mogelijk om uw nieuwe occasion afgeleverd te krijgen in de staat zoals u deze wenst. Zo bieden we verschillende dealer afleverpakketten met verschillende aantrekkelijke voorwaarden zoals verlengde garantie, de keuze is aan u!

Wilt u uw nieuwe occasion het liefst gespreid betalen? Ook dan bent u bij Van Mossel aan het juiste adres. Wij bieden altijd aantrekkelijke financieringsmogelijkheden zodat u uw nieuwe auto kunt betalen op de door u gewenste wijze en tegen gunstige voorwaarden.

Kijk zelf maar eens naar alle mooie occasions die wij te bieden hebben. Wij bieden jonge, zo goed als nieuwe, occasions, maar ook bijzondere exemplaren en jong gebruikte bedrijfswagens. En staat uw gewenste auto er niet tussen? Dan kunt u een zoekopdracht achterlaten en laten wij het u automatisch als eerste weten wanneer wij uw droomauto hebben gevonden!