Nissan APK for Life


Nissan APK for Life

Een APK voor uw Nissan doet u bij VKV Nissan. Elke auto moet jaarlijks of om het jaar een keuring krijgen. Deze APK zorgt ervoor dat uw auto in een goede conditie blijft zodat u dagelijks veilig de weg op kunt. Dit zowel voor u als voor uw medeweggebruikers. Bovendien voorkomt een APK hoge onderhouds- en reparatiekosten.

APK for Life

VKV Nissan biedt trouwe Nissan klanten gratis APK. Elke nieuwe Nissan en iedere gebruikte Nissan met het Quality Line Occasion label krijgen levenslang gratis APK. Zo is de APK voor altijd gratis. Zo belonen wij trouwe Nissan rijders die de Nissan bij ons in onderhoud hebben. Deze ‘APK for Life’ is echt levenslang want u neemt het mee naar uw volgende auto!

Nissan APK

De APK voor uw Nissan bestaat uit drie onderdelen. Zo wordt gelet op de verkeersveiligheid, het milieu en registratiegegevens.

  • Verkeersveiligheid: Om de veiligheid van uw Nissan te waarborgen wordt er onder andere op gelet of de remmen, de verlichting en de carrosserie in goede staat zijn.
  • Milieu: Tijdens de APK voor uw Nissan wordt gemeten of de uitstoot niet te hoog is.
  • Registratie: Ook worden diverse registratiegegevens gecontroleerd. Zo wordt gecheckt of de identificatienummers en de kilometerstand kloppen.
Ga naar overzicht