Occasion Servicepakket Plus

Wilt u extra zekerheid bij de aanschaf van een Van Mossel Occasion? Dat kan met het Servicepakket Plus. Hierbij krijgt u aanvullende zekerheden tegen een kleine meerprijs vanaf €795. Hieronder leest u welke zekerheden het Servicepakket Plus allemaal bevat.


Onderhoudsbeurt

 Als u kiest voor het Servicepakket Plus krijgt de auto een onderhoudsbeurt waarbij we rekening houden met het schema van de fabrikant/importeur. Zo kunt u zorgeloos onderweg

Minimaal 6 maanden APK

Naast de inspectie en onderhoudsbeurt, controleren we ook voor dat de auto minimaal een APK heeft voor de komende 6 maanden. Zo niet, dan vernieuwen we deze voor u. 

14 dagen omruilgarantie

Uiteraard heeft u met zorg uw occasion uitgezocht, maar ondanks alle zorgvuldigheid kan het gebeuren dat hij toch niet goed bevalt. Geen probleem, u mag hem binnen 14 dagen bij ons omruilen. 

Uitgebreide inspectie op 130 punten

Uw auto wordt grondig geïnspecteerd op maar liefst 130 punten. Zo weet u zeker dat hij van onder tot boven helemaal in orde is. 

Reconditioneren in- en exterieur

 We zorgen dat onze occasion er weer zo goed als nieuw uitziet door het volledig reconditioneren van het in- en exterieur. Zo ziet hij er weer spic en span uit van binnen en buiten.  

Landelijke dekking service

Met bijna 200 vestigingen in Nederland is er altijd een Van Mossel werkplaats bij u om de hoek. U kunt met uw occasion bij elke werkplaats terecht voor onderhoud, reparatie, schade of garantiezaken.


Kosten voor het Servicepakket Plus

Het Servicepakket Plus kost €795 voor onze occasions met een motorinhoud tot en met 2.0 liter. Voor occasions met een motorinhoud hoger dan 2.0 liter kost het Servicepakket Plus €1195.