Occasion Servicepakket Plus

Wilt u extra zekerheid bij de aanschaf van een Van Mossel Occasion? Dat kan met het Servicepakket Plus. Hierbij krijgt u aanvullende zekerheden tegen een kleine meerprijs vanaf €795. Hieronder leest u welke zekerheden het Servicepakket Plus allemaal bevat.


Onderhoudsbeurt

 Als u kiest voor het Servicepakket Plus krijgt de auto een onderhoudsbeurt waarbij we rekening houden met het schema van de fabrikant/importeur. Zo kunt u zorgeloos onderweg

Minimaal 6 maanden APK

Naast de inspectie en onderhoudsbeurt, controleren we ook voor dat de auto minimaal een APK heeft voor de komende 6 maanden. Zo niet, dan vernieuwen we deze voor u. 

14 dagen omruilgarantie

Uiteraard heeft u met zorg uw occasion uitgezocht, maar ondanks alle zorgvuldigheid kan het gebeuren dat hij toch niet goed bevalt. Geen probleem, u mag hem binnen 14 dagen bij ons omruilen. 

Uitgebreide inspectie op 130 punten

Uw auto wordt grondig geïnspecteerd op maar liefst 130 punten. Zo weet u zeker dat hij van onder tot boven helemaal in orde is. 

Reconditioneren in- en exterieur

 We zorgen dat onze occasion er weer zo goed als nieuw uitziet door het volledig reconditioneren van het in- en exterieur. Zo ziet hij er weer spic en span uit van binnen en buiten.  

Landelijke dekking service

Met bijna 200 vestigingen in Nederland is er altijd een Van Mossel werkplaats bij u om de hoek. U kunt met uw occasion bij elke werkplaats terecht voor onderhoud, reparatie, schade of garantiezaken.

Van Mossel Familiepas (incl. app)

We heten u graag welkom bij de Van Mossel familie en dat gaat gepaard met een hoop voordelen door middel van de Van Mossel Familiepas. Zo is uw garantie gekoppeld aan deze pas en heeft u de beschikking over een grote voordeelomgeving met unieke acties. 


Kosten voor het Servicepakket Plus

Het Servicepakket Plus kost €795 voor onze occasions met een motorinhoud tot 2.0 liter. Voor occasions met een motorinhoud hoger dan 2.0 liter kost het Servicepakket Plus €1195.