Missie, visie en strategie

Als één van de meest dynamische dealerbedrijven van Nederland werken we hard om onze hoge ambities te realiseren. Dit doen we aan de hand van onze missie, visie en strategie:

Missie
Van Mossel is een proactieve dealerorganisatie met passie voor mensen, auto’s en dienstverlening. Met als doel het overtreffen van de klantverwachting in het leveren van oplossingen. Medewerkers en klanten staan centraal en maken voor alle belanghebbenden het verschil.

Visie
Van Mossel is alert op de veranderende wensen en behoeften van de klant. Deze wensen en behoeften worden herkend en direct vertaald in aantrekkelijke producten, diensten en acties. De ondersteunende afdelingen en de directie zijn er om de vestigingen en afdelingen optimaal te laten presteren. Onze medewerkers worden gestimuleerd om eigen initiatieven en oplossingen te realiseren. Bij al onze activiteiten kijken we naar de combinatie van de meest duurzame en prijsbewuste oplossing. Van Mossel zal altijd zorgen voor voldoende rendement om bestaansrecht voor de lange termijn te garanderen.

Hoe herkent de klant ons?
Met onze missie en visie streven we naar een optimale klantbeleving. Dit betekent dat we de klant geven waar hij/zij om vraagt, waar hij/zij recht op heeft en we doen wat we beloven. Dit is waar de klant op kan rekenen. Andere kenmerken waar de klant ons aan kan herkennen zijn:

  • Klant voelt zich altijd welkom: de klant is het doel van onze werkzaamheden. Wij behandelen deze persoon als gast.
  • Persoonlijke benadering: wij tonen oprechte belangstelling voor de klant en verdiepen ons in haar/hem, zodat we maximaal aan de behoefte kunnen voldoen.
  • Geen discussie: de waarheid van de klant is leidend.
  • Garantie met een glimlach: garantie en coulance is iets waar de klant recht op heeft. We verlenen dit met een glimlach.
  • In de schoenen van de klant staan: de klant kan altijd op ons rekenen, wij zorgen voor een oplossing passend bij de wensen en behoeften van de klant. We zijn hierin creatief en maken persoonlijk het verschil.
  • Houd de klant geïnformeerd: wij zorgen ervoor dat een klant weet wat we voor haar/hem hebben gedaan of gaan doen. Bij wijzigingen houden wij de klant proactief op de hoogte en gaan wij zorgvuldig om met de tijd van de klant.