Sponsorbeleid Van Mossel VKV

Van Mossel VKV wil zich graag profileren als sportiefste autodealer van Nederland. Zo hebben we een Nissan High Performance Center in Amsterdam en als enige in Nederland een Renault Sport Experience Center. Bovendien hebben we bij Van Mossel VKV een exclusief label, By E-motions, waarmee we auto’s zowel optisch als technisch kunnen laten personaliseren. Een van de paradepaardjes van dit label is onze Renault Mégane RS by E-motions, die de strijd aan kan met moderne supercars! Sportiviteit zit dan ook in de genen van Van Mossel VKV en dit is ook terug te zien in onze keuzes op het gebied van sponsoring. Hieronder lichten we enkele van onze grotere sportieve samenwerking toe.

Sparta Rotterdam

Van Mossel VKV is Official Business Partner van Sparta Rotterdam. De spelers en staf van de Kasteelclub rijden al enkele jaren exclusief in diverse mooie Renault modellen. Hiernaast zijn we als Van Mossel VKV zichtbaar tijdens wedstrijddagen en organiseren we samen diverse evenementen door het jaar heen, zoals een netwerkdagen en een golfdag.

Sparta Rotterdam is een begrip in het Nederlands betaald voetbal en bestaat al sinds 1888. Het stadion “Het Kasteel” is middenin Rotterdam gelegen in de wijk Spangen. Sparta Rotterdam staat bekend om zijn goede opleiding voor (met name) lokaal talent. Dit is één van de overeenkomsten die deze club heeft met Van Mossel VKV. Het zoeken, vinden en verder ontwikkelen van talent is een van de overeenkomsten die beide bedrijven hebben.

Certainty Racing Team

Certainty Racing Team is een succesvolle, vaste waarde in diverse Renault Clio Cup kampioenschappen. De meervoudig Clio Cup-kampioen is een competitieve thuishaven voor ervaren en onervaren coureurs en tevens een succesvolle relatiemarketing-partner voor sponsors. De combinatie van de enige officiële Renault Sport dealer van Nederland (Van Mossel VKV) en dit Renault Sport raceteam is dan ook een logische. Beide merken gaan voor het hoogst haalbare en sportiviteit zit in de genen!

Renault is een merk met een autosporthart. In Nederland worden bijvoorbeeld al 40 jaar lang professionele Renault merkencups georganiseerd. De Renault Clio Cup is een competitieve merkencup die wordt verreden met volbloed raceauto’s, tijdens aansprekende raceweekenden op de mooiste circuits. Certainty Racing Team heeft heel veel ervaring in de diverse Renault Clio Cups. Teameigenaar Dillon Koster reed al in 2003 in de toenmalige Clio Cup. Certainty Racing Team is al jarenlang als raceteam in de merkencup actief en heeft al twee Clio-kampioenschappen behaald. Rijders bij het team, ervaren of onervaren, doen daar hun voordeel mee!

Momenteel neemt Certainty Racing Team deel aan de Clio Cup Benelux en de Clio Cup Central Europe. Van Mossel VKV is sinds 2015 een vaste partner en zijn sinds dat jaar duidelijk zichtbaar op de Renault race bolides van het Certainty Racing Team. Certainty is meer dan een raceteam. Zij verzorgen vele incentives op autosport gebied. Voorbeelden hiervan zijn de Extreme Experience en de Fast Lap Experience. Ook maken ze het mogelijk om zelf te racen op het circuit van Zandvoort. Kijk voor meer informatie over Certainty op deze website.

Lokale betrokkenheid

Naast de grotere samenwerkingen, zijn we ook betrokken bij lokale doelen, evenementen en verenigingen. Voorbeelden hiervan zijn de Kleuver Copa (voetbaltoernooi) in Tiel en het autocrossteam Molenaar uit Culemborg. Hiernaast ondersteunen we ook enkele relaties met sportieve activiteiten zoals de Roparun en de Alpe d’HuZes.

Meer voorbeelden van lokale initiatieven zijn:

Sponsoraanvragen

Van Mossel VKV is een gecertificeerd duurzaam bedrijf en zet zich in voor de maatschappij. Voor Van Mossel VKV is sponsoring naast een maatschappelijke beslissing ook een commerciële beslissing. Daarom moet het sponsorproject mogelijkheden bieden voor merkpositionering, marketing en publiciteit voor Van Mossel VKV.

Verzoeken voor sponsorprojecten worden beoordeeld door de afdeling Marketing en overlegd met de directie van Van Mossel VKV. Verzoeken dienen te voldoen aan de volgende criteria:

  • De sponsoring past bij de aard van Van Mossel VKV en de doelgroep
  • De sponsoring past binnen de marketing- en communicatiestrategie van Van Mossel VKV
  • De sponsoring vindt plaats in het verzorgingsgebied van Van Mossel VKV
  • De te sponsoren partij heeft geen politieke, religieuze of commerciële doelstelling
  • De sponsoring levert een positieve bijdrage aan het imago van Van Mossel VKV
  • Bij voorkeur is er een medewerker van Van Mossel VKV actief binnen de te sponsoren partij (bijv. binnen een commissie of als vrijwilliger)
Sponsor aanvraag indienen

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over ons sponsorbeleid, stuur dan een e-mail naar marketing@vanmosselvkv.nl.