Scroll

Ontdek onze voorraad Renault modellen

Voorraad
occasions
Voorraad
nieuw

Maak een werkplaats afspraak

Kalender

Werkplaats afspraak maken

Online een afspraak inplannen voor het onderhoud van uw auto? Bij Van Mossel staan wij voor u klaar. Kies zelf de gewenste datum en tijd en wij zorgen voor de rest. Wij helpen u veilig de weg op.

Werkplaats acties

Bij Van Mossel Renault bent u verzekerd van goede service & onderhoud tegen een scherpe lage prijs. Wij helpen u graag veilig de weg op!

Bij Van Mossel Renault zijn er altijd scherpe acties zoals 20% korting op banden, 10% korting op het vervangen van de distributieriem, gratis APK (voor My Renault+ pashouders) en onderhoud op maat vanaf 119 euro.

Bekijk alle acties
  • Airco Check
    Airco Check

    Wij kennen uw auto als geen ander. Daarom kunt u bij ons de Airco Check laten doen. We controleren de werking van de airco zodat u meteen weet of onderhoud noodzakelijk is. Deze check is gratis en het advies is uiteraard geheel vrijblijvend!

    Bekijk de actie
  • Renault Wintercheck
    Renault Wintercheck

    Kom nu langs in de werkplaats, dan is uw Renault klaar voor de winter én maakt u kans op een magische ervaring tijdens een uniek VIP-weekend in Disneyland® Paris!

    Bekijk de actie
  • Remblokken en -schijven
    Remblokken en -schijven

    Hoe lang de remblokken van uw Renault meegaan, hangt van meerdere factoren af. Bijvoorbeeld het aantal kilometers dat u rijdt, maar ook uw rijstijl en de kwaliteit van de blokken spelen een rol. Wij adviseren u dan ook om uw remmen regelmatig te laten controleren.

    Bekijk de actie

Blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van het laatste nieuws. Zowel Van Mossel Nieuws als Renault nieuws kunt u hier lezen.

  • Renault Austral wint titel ‘Best Buy Car of Europe 2023’
    <strong>Renault Austral wint titel ‘Best Buy Car of Europe 2023’</strong>

    De Renault Austral is door de AUTOBEST-jury, bestaande uit 31 journalisten uit 31 Europese landen, verkozen tot ‘Best Buy Car of Europe 2023’. Uit de zes finalisten koos de AUTOBEST-jury de Renault Austral als auto die het best voldoet aan de wensen van de Europese consument.

    Lees verder
  • Zesde generatie Renault Espace
    Zesde generatie Renault Espace

    Vandaag onthult Renault de naam voor de nieuwe generatie vijf- en zevenzits SUV. Al snel werd duidelijk dat de naam Espace hier de meest voor de hand liggende keuze zou zijn. Een naam die zowel in als buiten Europa zeer bekend is.

    Lees verder
  • Ondek onze groene deals
    Ondek onze groene deals

    Staat u op het punt om een nieuwe elektrische auto aan te schaffen? Bij de aanschaf van een elektrische auto kunt u nu profiteren € 2.950 subsidie. Maak uw keuze uit ons brede assortiment 100% elektrische modellen.

    Lees verder
  • Stap in de nieuw Renault Austral!
    Stap in de nieuw Renault Austral!

    Het mooiste nieuws in de wereld van hybride auto’s staat in onze showroom: de Renault Austral E-Tech full hybrid. Een sportieve, 100% hybride SUV.

    Lees verder
  • Renault Megane E-Tech electric verkozen tot 'Auto Review van het Jaar'
    Renault Megane E-Tech electric verkozen tot 'Auto Review van het Jaar'

    Het Nederlandse automotive medium Auto Review heeft de Renault Megane E-Tech electric uitgeroepen tot ‘Auto van het Jaar 2022’. Volgens de jury maakt het 100% elektrische model met zijn reeks positieve eigenschappen en betaalbaarheid de meeste indruk van alle nieuw geïntroduceerde personenauto’s in het afgelopen jaar.

    Lees verder
  • Renault Kangoo E-Tech electric verkozen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2023’
    <strong>Renault Kangoo E-Tech electric verkozen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2023’</strong>

    De Renault Kangoo E-Tech electric is door een onafhankelijke jury van bedrijfswagenexperts uitgeroepen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2023’. De 100% elektrische bedrijfswagen bouwt voort op de sterke punten en innovaties van de Renault Kangoo met een verbrandingsmotor, die eerder werd uitgeroepen tot ‘International Van of the Year 2022’.

    Lees verder
  • Veilig de winter in rijden
    Veilig de winter in rijden

    Oktober staat in het teken van veiligheid. De herfst is begonnen en het wordt tijd om uw auto winterfit te maken. Ga veilig de weg op en profiteer van voordelig onderhoud. Om de drukte te voorkomen is er op zaterdag 22 oktober extra gelegenheid om uw auto winterfit te maken. U kunt hierbij denken aan onderhoud, het wisselen van uw banden, het vervangen van remschijven en -blokken of een veiligheidscheck.

    Lees verder
  • Prijzen nieuwe Renault Austral bekend
    Prijzen nieuwe Renault Austral bekend

    De prijzen voor de nieuwe Austral beginnen bij € 36.480 voor de 96 kW (130 pk) equilibre mild hybrid advanced en € 44.980,- techno esprit Alpine E‑Tech full hybrid. De Austral is per direct de bestellen. Lees hier meer over de prijzen.

    Lees verder
  • Een nieuwe locatie voor Van Mossel in Culemborg
    Een nieuwe locatie voor Van Mossel in Culemborg

    Per 22 augustus is onze vestiging aan de Anthonie van Diemenstraat verhuist naar de Pascalweg 29 in Culemborg. De bekende gezichten zijn mee verhuisd, dus dat blijft vertrouwd. Evenals de huidige telefoonnummers en e-mailadressen, waarop u ons kunt blijven bereiken.

    Lees verder
  • Welkom bij Van Mossel Roosendaal
    Welkom bij Van Mossel Roosendaal

    De nieuwe locatie Van Mossel Roosendaal is een feit! Dat vieren wij graag samen met u tijdens de openingsweken van 9 juli tot en met 16 juli. Onder het genot van een hapje en een drankje maken wij graag (nader) kennis! Uiteraard hebben we tijdens deze periode diverse unieke acties voor u. Wij kijken ernaar uit u te mogen begroeten op onze nieuwe locatie aan de Belder. U bent van harte welkom en u kunt rekenen op de service die u van ons gewend bent!

    Lees verder
  • De Nieuwe Renault Mégane E-Tech Electric
    De Nieuwe Renault Mégane E-Tech Electric

    De nieuwe Renault Megane E-Tech electric is gearriveerd! Het vooruitstrevende, volledig elektrisch aangedeven model is nu uitgebreid te bezichtigen in de showrooms. Weij verwelkomen u graag!

    Lees verder
  • E-Tech engineered uitvoering: nieuwe stijl voor een nieuw leven met de hybride-technologie van Renault
    E-Tech engineered uitvoering: nieuwe stijl voor een nieuw leven met de hybride-technologie van Renault

    Renault introduceert de uitvoering: “E-Tech engineered”, alleen beschikbaar op de E-Tech hybrid en E-Tech Plug-in hybrid modellen Arkana, Megane Estate, Clio en Captur. De E-Tech engineered uitvoering deelt de eigenschappen en features van de succesvolle R.S. Line en is voorzien van een nieuwe frisse look met sportieve kleuren en materialen die nog meer aansluiten bij de hedendaagse trends. Prijzen volgen in een later stadium.

    Lees verder
Interieur dashbord