• Van Mossel regelt de belettering & inrichting
 • U krijgt deskundig advies van onze bedrijfswagenspecialist
 • Altijd de beste deal Bij Van Mossel!
Van Mossel regelt de belettering en betimmering!

NOG MEER VOORDEEL?

Wij helpen u de juiste bedrijfswagen te kiezen en beschikken over een aftersalesafdeling die ervoor zorgt dat u altijd operationeel blijft. Vraag ons naar de actuele voorraad bedrijfswagens en u ontvangt snel een offerte op maat (inclusief ombouw naar dubbel-cabine, inbouw van betimmering in de laadruimte, het monteren van imperiaal of side bars) met veel voordeel.

Meer informatie

Welk model zoekt u?

Klantervaringen

We laten graag onze klanten aan het woord om u te overtuigen van ons product.

  • Visual
  • Visual
  • Visual
  • Visual
  • Visual

  Klantervaring FR Klussen

  Fred frklussen.nl:

  Wanneer ik de sleutel in het contactslot doe, moet de auto gewoon starten. Dat ervaar ik elke dag in mijn Renault Traffic. Zo kan mijn werk gewoon doorgaan en kom ik met een representatieve bus voorrijden bij mijn klanten.

  Daarnaast is het gewoon een betaalbare bus waar ik al mijn gereedschap met gemak in kwijt kan. De laadruimte heb ik tevens via Van Mossel Spijkenisse laten inrichten zodat ik mij daar zelf niet mee bezig hoef te houden.

  Met de diverse opbergsystemen, kratjes en stellingen blijft mijn gereedschap netjes op zijn plek. Ook vind ik één aanspreekpunt bij Van Mossel erg prettig werken. Zo is mijn nieuwe bus in mijn vakantie ook bestickert zoals afgesproken met Leon Vos van Van Mossel. Hierdoor kon ik na mijn vakantie weer fris aan de slag met mijn nieuwe Renault Traffic.

  Maak ook een passend voorstel voor mij

Onze specialist aan het woord

Er is altijd wel een specialist bij u in de buurt
Onze specialisten

Meer informatie aanvragen

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De ervaring van onze klanten:

Medewerker

WELK MODEL KIEST U?

Bij Van Mossel is er een ruime keuze aan Renault Bedrijfswagens. Zo is er voor iedere ondernemer een passende oplossing, graag bekijken wij deze samen met u. De Renault KANGOO heeft handige zijschuifdeuren en 180° openende achterdeuren voor het efficiënt laden en lossen, de Renault TRAFIC is leverbaar in twee lengte en hoogtevarianten en de Renault MASTER heeft een volwaardige werkruimte in de cabine.

Inruilwaarde berekenen Showroom afpraak
Contact