Actievoorwaarden

*De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Getoond model verkrijgbaar tegen meerprijs.

Het commercieel aanbod geldt bij aankoop van een nieuwe Renault personenauto. De Renault personenauto dient door de eindgebruiker bij een deelnemende Renault-dealer in Nederland besteld te worden. De actieperiode loopt van 18 februari 2021 tot en met 05 april 2021 met een uiterste registratiedatum van 30 juni 2021. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Bepalend voor deelname aan de actie is de datum waarop de order bij Renault Nederland binnenkomt. Indien de Renault personenauto na de uiterste registratie datum wordt geregistreerd, dan kan de klant geen aanspraak meer maken op het commercieel aanbod. De Renault Business-versies zijn uitgesloten van het commerciële aanbod.

Inruilwaarde

De verwerkte inruilprijs is een richtprijs op basis van een schadevrije en dealeronderhouden auto, voorzien van airconditioning en metallic lak, navigatie, lichtmetalen velgen en met een maximaal jaarkilometrage van 20.000 voor benzineauto’s en 30.000 voor dieselauto’s. De definitieve waarde van uw auto bepalen wij graag aan de hand van een afspraak. We nemen binnen één werkdag met u op om het voorstel te bespreken. Onder voorbehoud van zien en goedkeuring van de inruilauto en van directie. Type- en vormgevingsfouten voorbehouden.

Renault Clio Bi-Fuel en Renault Captur Bi-Fuel; verlenging Garantie+ met 3 jaar (totaal 5 jaar en max 70.000 km).

Voor klantorders geldig vanaf 07 januari 2021 ontvangt de klant (particulier en de kopende zakelijke markt) + 3 jaar kosteloos verlengde Garantie+ met een totaal kilometrage van 70.000 kilometer. Enkel van toepassing op de versies met Bi-Fuel brandstof op de CLIO en CAPTUR. Met deze garantie kun je alleen terecht bij een Renault dealer (van jouw keuze) die gevestigd is in Nederland. Business-versies zijn uitgesloten van het + 3 jaar kosteloos verlengde Garantie+ aanbod.

Renault ZOE

Voor de Renault ZOE ontvangt de particuliere klant van 18 februari 2021 t/m 05 april 2021 een extra voordeel genaamd “Renault Subsidie” tot maximaal € 4.000 incl. btw bij aankoop van de nieuwe Renault ZOE. Hieronder een overzicht van het te ontvangen voordeel en de gecommuniceerde tijdelijke vanaf consumentenadviesprijs inclusief voordeel en onvermijdbare kosten bij een uiterste registratiedatum van 30 juni 2021.

Renault Twingo Electric

Voor de Renault Twingo Electric ontvangt de particuliere klant van 05 januari 2021 t/m 03 mei 2021 een extra voordeel genaamd “Renault Subsidie” van € 1.500 incl. btw bij aankoop van de nieuwe Renault Twingo Electric. Hieronder een overzicht van het te ontvangen voordeel en de gecommuniceerde tijdelijke vanaf consumentenadviesprijs inclusief voordeel en onvermijdbare kosten bij een uiterste registratiedatum van 30 juni 2021

Renault Private Lease

Renault Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Renault Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn incl. btw, tenzij anders vermeld. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Voor meer informatie bel gratis 088-4634690 en vraag naar de verkoopvoorwaarden.

Min./max. verbruik: 4,2-4,8 l./100 km. resp. 23,8-20,8 km/l. CO2: 95-108 gr./km.

Bekijk ook volledige voorwaarden op de website van Renault Nederland.

© 2021 – Alle rechten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen afwijken van aangeboden model, prijswijzigingen en fouten voorbehouden.