Actievoorwaarden

*De genoemde vanafprijs is een consumentenadviesprijs en is inclusief onvermijdbare kosten, nodig voor aflevering van de auto aan de consument. Optionele pakketten en/of uitrusting zijn altijd de keuze van de consument en kunnen desgewenst tegen meerprijs geleverd worden. Getoond model verkrijgbaar tegen meerprijs.

Het commercieel aanbod geldt bij aankoop van een nieuwe Renault personenauto uit voorraad of in pijplijn. Commerciële aanbod geldt niet op nieuw te bestellen auto’s.

De Renault personenauto dient door de eindgebruiker bij een deelnemende Renault-dealer in Nederland besteld te worden.  Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Bepalend voor deelname aan de actie is de datum waarop de order bij Renault Nederland binnenkomt. Indien de Renault personenauto na de uiterste registratie datum wordt geregistreerd, dan kan de klant geen aanspraak meer maken op het commercieel aanbod. De Renault Business-versies zijn uitgesloten van het commerciële aanbod.

let op: voertuigen die in 2023 geleverd en tenaamgesteld worden, kunnen momenteel alleen worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. gezien de huidige en toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs van het voertuig na het sluiten van de koopovereenkomst moet verhogen. wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij je daarvan direct op de hoogte brengen. vanaf dat moment heb je als consument tien dagen de tijd om de koopovereenkomst kosteloos te annuleren

Inruilwaarde

De verwerkte inruilprijs is een richtprijs op basis van een schadevrije en dealeronderhouden auto, voorzien van airconditioning en metallic lak, navigatie, lichtmetalen velgen en met een maximaal jaarkilometrage van 20.000 voor benzineauto’s en 30.000 voor dieselauto’s. De definitieve waarde van uw auto bepalen wij graag aan de hand van een afspraak. We nemen binnen één werkdag met u op om het voorstel te bespreken. Onder voorbehoud van zien en goedkeuring van de inruilauto en van directie. Type- en vormgevingsfouten voorbehouden.

Renault Private Lease

Renault Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door Renault Financial Services, handelsnaam van RCI Financial Services B.V. Renault Private Lease is onder voorbehoud van financiële acceptatie. Toetsing en registratie bij BKR te Tiel. Vraag jouw Renault-dealer voor meer informatie. Geleverde uitvoering kan afwijken van uitvoering op afbeelding. Fouten, prijs- en specificatiewijzigingen voorbehouden. Genoemde prijzen zijn incl. btw, tenzij anders vermeld. Aanbetaling (uit inruil) niet mogelijk. Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Let op: voertuigen van Renault kunnen momenteel alleen in private lease
worden aangeboden tegen een niet-vaste prijs. Gezien de huidige en
toekomstige marktomstandigheden is het mogelijk dat de fabrikant de prijs
van het voertuig na het sluiten van de leaseovereenkomst moet verhogen.
Wanneer deze situatie zich voordoet zullen wij u daarvan direct op de hoogte
brengen. Vanaf dat moment heeft u als consument 14 dagen de tijd om de
leaseovereenkomst kosteloos te ontbinden.

Voor meer informatie bel gratis 088-4634690 en vraag naar de verkoopvoorwaarden.

Min./max. verbruik: 4,2-4,8 l./100 km. resp. 23,8-20,8 km/l. CO2: 95-108 gr./km.

Bekijk ook volledige voorwaarden op de website van Renault Nederland.

© 2023 – Alle rechten voorbehouden. Afbeeldingen kunnen afwijken van aangeboden model, prijswijzigingen en fouten voorbehouden.